Popular Post TheZKD Posted January 20, 2015 Popular Post Share Posted January 20, 2015 Salutare , Am decis sa organizez un mic concurs cu un premiu modest oferit de mine . Am ales un backing track simplu ca sa incurajez sa participe cati mai multi membrii a forumului . Va atrag din start atentia ca va exista un topic pentru discutii si nelamuriri ! Nu postati aici intrebari sau comentarii . Aici vor posta doar cei care doresc sa participe . Membrii juriului : Addrien ( ii multumesc si pe aceasta cale ca a acceptat sa ma ajute ) Eu - TheZKD Criteriile juriului : Addrien : TheZKD : Sunt adeptul ''less is more'' . Nu ma intelegeti gresit , imi place cand cineva stie sa cante rapid si virtuoz (thanks to Posho), dar cred ca multi gresesc cand acesta este singurul lucru pe care pot sa il faca . Voi fi atent si ca in cele 3 minute + ale trackului sa nu aud pur si simplu un solo nesfarsit ci si momente in care chitaristul devine una cu sectiunea de ritm . De asemenea mi-ar placea sa aud cum foloseste un chitarist momente de suspans intr-o piesa si revine la flow-ul general al piesei fara sa exagereze per total . Desfasurarea concursului: - Cei interesati vor downloada backing trackul , il vor asculta si decid daca vor sa participe - Participantii vor lucra la piesa lor in cadrul timpului alocat - Termetul limita este 7.februarie pana la sfarsitul zilei , adica 00:00 - Participantii vor posta in acest topic pana la termenul limita piesele lor cu mesajul Intru in concurs si accept regulile impreuna cu piesa lor ca si atasament sau link youtube* dar ATENTIE , aveti dreptul la o singura postare . Dupa ce ati intrat in concurs , nu mai puteti schimba piesa deci lucrati cum puteti mai bine din start - Dupa 7 februarie impreuna cu Addrien vom numi castigatorul in cel mai scurt timp posibil *Incurajam ca participarea sa fie in format audio-video ( adica un link youtube cu titlul Concurs RGC-ZKD Challenge ), ne place sa si vedem cum canta un chitarist , cum interactioneaza cu chitara . Desigur acest lucru nu e obligatoriu si nu este criteriu de jurizare , nu toti avem posibilitatea sa facem acest lucru . Cei care uploadeaza doar audio o pot face in ce format doresc ei cat timp sunt percepute de majoritatea playerelor ( .wav , .flac , .mp3 etc ) Informatii aditionale : - Va exista un topic de discutii , intrebari , nelamuriri - Trollismele evidente , injuriile la adresa altor useri din partea participantilor in cadrul concursului ( adica acest topic si cel pentru discutii ) se pot sfarsi cu excluderea lor din concurs . - Nu toti avem aceleasi posibilitati financiare . Daca castigatorul considera ca este bine echipat si doreste sa predea premiul unui alt participant poate face acest lucru . Conditia este sa ii asculte pe toti si sa decida sincer cine a fost in opinia lui cel mai bun . Desigur titlul de castigator ramane Backing track pentru concurs : ZKD's Challenge Backing Track.mp3 Premiul : Solutii de curatare , am vrut sa aleg ceva ce este de folos pentru toata lumea ( chitara nu este inclusa in pachet ) 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Onetake + otzara cu B9 ca jucaria noua trebuie musai folosita ..hehe TheZDK Chlng.mp3 A iesit mai " complicata " decat cum am vrut dar e tarziu sa mai cant .. Sper sa aiba initiativa si @artvandalay ..sa ne "fure" premiile ! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_hera Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Va salut! Particip si eu, dupa modestele-mi posibilitati ZKD_chg_adrian_hera.mp3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post chris_27 Posted January 24, 2015 Popular Post Share Posted January 24, 2015 (edited) Hello tuturor!!! De dragul vremurilor de la sectiunea -Duelul Chitaristilor si pentru frumoasa initiativa a lui TheZKD care vad ca mai animeaza atmosfera, intru si eu cu o varianta. Ar fi frumos sa intre cat mai multi ZKD chalenge chris_27.mp3 Edited January 24, 2015 by chris_27 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manbearpig Posted January 24, 2015 Popular Post Share Posted January 24, 2015 Nu stiu de ce am impresia ca backingul asta a fost la un duel mai recent. In orice caz aveam ceva tras pe el: 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post the outsider Posted January 25, 2015 Popular Post Share Posted January 25, 2015 Nu cant blues deloc,dar am zis sa incerc,oricum abia ma trezisem si ma plictiseam . Aviz perfectionistilor,stiu ca am gresit,a fost primul si unicul take al piesei si abia ma trezisem.Stima https://www.youtube.com/watch?v=qJxwuujZ-8I 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 una moseasca de la mine. as putea spune ca greselile sunt din cauza ce e primul si singurul take dar as minti 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo21 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Am tras si eu ceva repede, desi am octavele praf si tonul lasa de dorit. Sper sa va placa! Bobo21- ZKD challange.mp3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Multumesc ca ati participat la acest mic concurs . Vom anunta castigatorul pe topicul de discutii . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts