• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
AddRien

Duel 101 - Înscrieri

7 posts in this topic

M-am chinuit la acest duel, datorita in principal lipsei de inspiratie si tehnica, cat si lungimii negativului, care m-a inhibat (lungimea). Dar duelul este singurul motiv pentru care (mai) dau chitara jos din suport, asa ca ma prezint la apel. Succes tuturor!

 

 

adrian_hera_duel_101.mp3

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e obligatoriu să înregistrăm tot negativul... e valabil pentru orice duel. Ce-i drept, e repetitiv și luuung. M-am grăbit să-l postez, pentru că, cu vacanța, am pierdut noțiunea timpul și se împliniseră deja trei săptămâni.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi cer scuze ca e asa scurta, dar am avut o mica problema de sincronizare. Am incercat sa inregistrez pe caseta(care in final se pare ca a fost proasta) for that LoFi 80s' glam rock feel. :))

duel101_lefmir.mp3

Edited by lefmir
4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.