www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Repara Cineva Casti?


Snoopx3d
 Share

Recommended Posts

Salut,am si eu o problema. Mi-am cumparat o pereche de casti Beats by Dre Studio 2012 si mi s-au rupt dupa doar 3 luni. Da, stiu, nu mi-am cumparat un lucru de calitate si am platit doar brand-ul dar as vrea daca se poate sa nu discutam despre calitatea acestor casti si sa-mi spuneti cumva daca aveti idee unde as putea sa le repar pentru ca la service la altex (de unde le-am si cumparat) mi-au cerut 1100lei, eu cumparandu-le la pretul de 1200lei.

E rupta doar "bentita" in ambele parti,castile functioneaza perfect doar ca nu-mi mai stau pe cap...

 

post-13954-0-63609600-1414433481_thumb.jpg

 

post-13954-0-33818300-1414433491_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Orice lipitura ai face mai devreme sau mai tarziu va ceda. Cu atat mai mult cu cat ruptura e in ambele parti. Incearca sa gasesti acelasi model cu un altfel de defect si sa faci din doua perechi una buna. Costa suficient incat sa merite sa incerci.

 

Alta varianta ar putea fi sa confectionezi o piesa metalica care sa se prinda finut pe spate in niste surubele elegante si peste care sa vii cu o rasina sau ceva care sa intareasca ranforsarea. Nu e o operatiune de facut pe genunchi dar cineva cu rabdare, cu un pic de indemanare si cu sculele adecvate ar putea s-o faca sa reziste si sa arate si bine. Dar asta numai daca suprafata si spatiul permit, e greu de spus din poze.

 

Varianta 3, vezi cine face service-ul la asa ceva si du-te sa vorbesti (neoficial) cu tipul care se ocupa direct de depanare (adica nu prin Altex sau de unde le-ai luat). S-ar putea sa ai surprize (placute) legate de pret ;)

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

 Am o pereche de casti acasa la care nu vreau sa renunt, de vreo 2 ani le tot carpesc cu super glue, sarma, adezivi de tot felu'. Ruptura este similara. Arata ca dracu' da-s functionale. Inca. Voi pune maine o poza.

 

 Poveste off-topic cu castile alea. Castile respective au un noise cancelling activ, functioneaza cu o baterie mica si au un mic LED indicator. Cel care mi le-a dat nu mi-a spus asta (le folosea cand zbura cu avionu'). Intr-o noapte stateam la calculator cu lumina stinsa, ma uitam la ceva filme de groaza cu berile in fata. Castile erau intr-un dulap al biroului cu noise cancelling-u' pornit, in intuneric se vedea numa' o luminita rosie ce nu avea ce cauta acolo. Primu' gand "Holly Shit! Satana!", al doilea gand "plm, mi-a cazut jar de pe tigara, sa nu dau foc dreaq la casa!", al treilea gand "gata! am baut destul!". 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.