www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Snoopx3d

Active Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Snoopx3d

 1. 2x12 Solid State amp. Arata si functioneaza foarte bine, fara probleme sau defecte.
 2. Salut, multumesc de oferta dar nu. In schimb pretul scade la 2000 RON!
 3. Procesorul se prezinta fara defecte, vine insotit de cablu de alimentare, husa de transport si cutie originala. Tip: Procesoare Control: 12x Footswitch, 1x Expression pedal, 4x Select knob, Presets Knob, Save, View, Enter, Move, 4 Way Nav Pad, Drive, Bass, Mid, Treble, Presence, Volume, Master Intrări: 1x Mono, 2x Aux, Mic XLR, FX Return (2x Mono), Variax, MIDI, Pedal 2 Ieșiri: 2x Mono (L/Mono, R), MIDI, 2x XLR, 1x Headphone Jack 6,3 mm, FX Send (2x Mono), S/PDIF, L6 Link Număr de efecte: 104 Număr de preferințe: 512 MIDI: Da USB: Da Adaptor inclus: Da
 4. SQUIER STRATOCASTER AFFINITY HSS Se vinde din motiv de spatiu si utilitate, cant foarte rar in ultimii ani si nu are rost sa pastrez atatea chitare. Doza din bridge este luata de pe un PRS SE CUSTOM 24. Raspund foarte repede la mesaje, cel mai e ok este sa imi scrieti prin SMS/Whatsapp. Prefer sa o dau in Bucuresti deoarece este tare dificil sa trimiti instrumente prin curier.
 5. PRS SE CUSTOM 24 25th Anniversary Se vinde din motiv de spatiu si utilitate, cant foarte rar in ultimii ani si nu are rost sa pastrez atatea chitare. Dozele au fost inlocuite cu Seymour Duncan JB in bridge si Seymour Duncan 59 in neck iar potentiometrele au fost schimbate cu unele Seymour Duncan cu push/pull pentru split coils. Raspund foarte repede la mesaje, cel mai e ok este sa imi scrieti prin SMS/Whatsapp. Prefer sa o dau in Bucuresti deoarece este tare dificil sa trimiti instrumente prin curier, chitara vine insotita de husa PRS.
 6. Chitara inca se afla in garantie, a fost cumparata de pe Thomann si se afla intr-o stare excelenta, aproape noua. O vand deoarece mai am un PRS si as vrea sa achizitionez un Les Paul din nou. Dozele au fost schimbate cu un set de Seymour Duncan SH-6 Distorsion. Chitara vine impreuna cu husa originala PRS si toate accesoriile cu care a venit. Accept schimburi doar cu chiatare mai scumpe + diferenta din partea mea, sunt interesat in mod deosebit de Gibson si Solar.
 7. Chitara este intr o stare foarte buna, are totul original. O vand deoarece doresc sa fac un upgrade destul de costisitor. Accept schimburi doar cu chitare mai scumpe + diferenta din partea mea. Se poate vedea in Bucuresti. Daca aveti intrebari sau se doresc mai multe poze astept PM/SMS/telefon. Mersi.
 8. Strat mexican, chitara a fost cumparata acum mai putin de 2 ani de la Guitar Shop, inca am actele si garantia undeva prin casa, le pot cauta daca doreste cineva. O vand deoarece detin mai mult chitare si doresc sa fac un upgrade si nu o cant, sta in stativ, fiind cumparata mai mult de moft. Accept unele schimburi cu chitare scumpe + diferenta din partea mea. Pentru orice intrebari ma puteti contacta la telefon/PM.
 9. Instrumentul se prezinta in stare foarte buna, le am achizitionat din pur hobby dar nu am timp de ele, instrumentul meu principal fiind chitara. Tobele vin fara pedala si scaun. Accept unele schimburi cu lucruri legate de chitara.
 10. Se poate inchide, m am hotarat sa o pastrez. Multumesc RGC.
 11. Chitara se prezinta intr o stare excelenta functional cat si estetic, cu mici urme normale de uzura. Instrumentul are toate piesele originale. Motivul pentru care aleg sa ma lipsesc de ea este faptul ca deja detin alte 7 chitare si mi a facut cu ochiul un ibanez. Pentru orice detalii, daca doreste cineva sa mai poze imi poate da un mesaj oricand. Sunt deschis la schimburi cu chitare mai scumpe plus diferenta din partea mea.
 12. Salutare, caut sa formez o trupa de metalcore in Bucuresti. Momentan, proiectul este format din 2 chitaristi (21 ani). Influente: Asking Alexandria, Bring me the horizon, Bullet from my valentine, Pierce the veil, Of mice and men. Varsta: peste 18 ani. Ma puteti contacta prin PM pentru stabilirea unei auditii.
 13. Recomand, am si eu una de vreo 4 ani si nu am putut sa renunt la ea. Doar ca eu am mai aranjat o cu niste Seymour Duncans si potentiometre push-pull. E pomana la banii astia. Multa bafta la vanzare.
 14. Nu, a trecut prin niste upgrade uri si o surioara, nu mai am de ce sa o dau.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.