www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

77julian

Newcomers
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

10 Good

About 77julian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

3976 profile views
 1. Pentru ca n am pus o descriere amanuntita si am tot primit intrebari, las aici mai multe informatii: Procesorul il am de 5 ani, l am cumparat de la Senia, n are nicio hiba, arata si functioneaza impecabil, a stat, in mare parte a timpului, in casa. Nu mai e in garantie, evident. Il vand pentru ca mi am facut un pedalier. Am un Marshall jvm, am incercat sa trec Helix ul prin el, dar n am fost multumit de sunet si, mai nou, de vreo 3 luni, sta degeaba prin casa. Sincer sa fiu, nu tin neaparat sa l dau, chiar imi pare rau, intr un fel, dar nu mi mai foloseste la nimic, si ma gandeam sa recuperez din bani, asta fiind motivul pentru care il vand si pentru care nu o sa mai las din pret, sub 5000 de lei. Multumesc.
 2. E misto rau pedala asta, astept oferte.
 3. Vand pedala the dude v2. Am cumparat o acum 2 zile, tot de pe rgc, n am apucat s o folosesc. A aparut o problema personala si sint nevoit s o vand.
 4. Nu se mai vinde, se poate inchide. Multumesc.
 5. Vand chitara electro-acustica Takamine GJ72CE-BSB, in stare buna. Are o lovitura pe corp si o mica crapatura, care se pot vedea in imaginile de mai jos. Vine cu tot cu husa.
 6. Vand procesor de chitara Line6 HELIX, in stare perfecta. Nu are nevoie de alte precizari, este absolut impecabil. Vine cu husa.
 7. Vand Syb cu pedala expresie - 550 ron si Electro-Harmonix Worm - 150 ron. 0736 052 012 / Andrei
 8. Salut. Am avut unul pentru cluj, pe care tocmai l am trimis cuiva din zona, pentru 150 de lei. Io iti dau 170 pe el, daca esti de acord, pentru ca e in bucuresti, si m ar interesa. E singura mea oferta. Multumesc.
 9. Salut. Da, e ok, ti-l dau. Nu stau sa mai astept nimic. Nici nu stiu de ce am pus pretul ala.
 10. Vand bilet platinum la concertul Dream Theater de la cluj, pret 225 lei. Accept si schimb cu bilet la concertul de la bucuresti.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.