www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
  • Posts

    509
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Everything posted by picnic

  1. Squier Tele Deluxe cu P90
  2. Dozele sunt microfonice, ar trebui inlocuite sau impregnate cu ceara.
  3. Posibil sa se transmita la doze vibratia mecanica a switch-ului. Incearca sa bati usor cu un creion pe langa doze sa vezi daca preiau vibratii.
  4. Ai cumva o poza cu noul wiring? Ar fi interesant de vazut.
  5. Solutii pentru ecranare se gasesc: vopsea grafitata, folie de cupru etc. Intrebarea este de ce nu aplica producatorul? Sa zicem ca se mai reduc din costuri dar calitatea instrumentului scade foarte mult (si nu e vorba de numai de ecranare}.
  6. Daca te referi la chitarele din poze, da.
  7. Am uitat sa pun virgula intre Bullet si Classic Vibe.... Oricum din punct de vedere a calitatii mare diferenta nu este intre ele. Cel putin pentru exemplare facute mai de curand, dupa 2020 sa zicem.
  8. In ultima perioada am intalnit cateva chitare Squier (Bullet Classic Vibe, etc) fara ecranare. Firul care merge la masa este pur si simplu insurubat in lemn. La o chitara foarte ieftina sa spunem ca nu avem pretentii dar la una care costa in jur de 2000 lei ..... Si ne mai miram ca avem zgomot... Oare mai exista Quality Control?
  9. Despre ce doze este vorba si ce anume ar trebui reconditionat?
  10. Daca ai avut suruburi mai groase pentru dozele stock trebuie sa astupi cu scobitori gaurile originale si pui noile suruburi de 2mm.
  11. Cred ca ar ajuta cateva poze cu tocul..
  12. picnic

    Microfonie

    Daca tot esti hotarat sa faci asta uite cateva sfaturi: Foloseste combinatia 80% parafina si 20% ceara de albine. Incearca sa nu depasesti 70 - 75 grade pentru amestecul topit. Nu tine doza in amestec mai mult de 4 - 5 minute, urmareste sa nu mai iasa bule de aer din ea. Inainte sa scufunzi doza aplica banda adeziva pe fata (te ajuta la sfarsit la curatat resturile de ceara). Spor la treaba
  13. picnic

    Microfonie

    Ecranarea nu ajuta in cazul microfoniei. Ceara / parafina rigidizeaza bobinajul dozei si diminueaza vibratiile mecanice nedorite care produc microfonia.
  14. picnic

    Microfonie

    Ar trebui sa impregnezi doza cu ceara.
  15. Multumesc! Chitara ta este intr-o stare mult mai buna decat cea pe care am avut-o eu. Iti doresc succes!
  16. Am reconditionat si eu una acum cativa ani.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.