www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

loris

Active Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19
 • Feedback

  100%

loris last won the day on January 28

loris had the most liked content!

Community Reputation

534 Excellent

5 Followers

About loris

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

20281 profile views
 1. Vand sau schimb o pedala de reverb splash mk3, 3 moduri de reverb, algoritmi f buni, vine fara alimentator de 9V. Ca schimb ma intereseaza o pedala buna de delay...exclus behringer si alti verisori de-a lui Uli Behringer.
 2. Vand placa de sunet presonus firepod fp10, cablu firewire inclus, transformatorul nu e original, dar functioneaza perfect. Pretul este fix 500 lei.
 3. Vand pedala boss ds 1 made in japan, stare perfecta de functionare. Pretul este fix 400 lei.
 4. Vand un Vox MV 50,modelul Clean. Este un head super mic si cu o putere de iesire impresionant de mare. Pretul este fix 450 lei, in magazin fusese la un moment dat 1000 lei. Am si modelul Rock... Pot vinde oricare din cele 2,sau chiar amandoua.
 5. Parca era pandemie candva de ep boostere.....
 6. Doresc sa achizitionez un xotic ep booster la pret civilizat. Am postat si nr de telefon,astept sa imi scrieti mesaj pe watsap.
 7. Revine la vanzare la 2400 euro...intre timp s a facut 3444 euro pe thomann. Il dau pentru ca nu folosesc, merge si schimb cu chestiuni legate de chitara.
 8. Vand o pedala japoneza Ibanez ts9dx practic e un ts9 cu 4 moduri:ts9, +, hot si turbo. Pretul vine gata negociat si e fix 400 de lei. Taxele de curier sunt separat(vreo 25 lei) pt cei care nu sunt din Timisoara.
 9. Vand convertor RME adi 2,made in Germany! Poate fi folosit pe optical sau spdif. Vine in cutia originala, pretul e fix 1000 lei! Ideal pt cei care poseda placi de sunet cu convertoare de un sharm indoielnic.
 10. Vand mixer Allen&Heath SQ6, urme mici de uzura, in rest arata si functioneaza brici. Pretul este fix de 2300 euro. Pe thomann e 3090 euro si se asteapta dupa el. Ca schimb ma intereseaza chestii de studio sau ceva legat de chitara. F incantat de functii si sound, dar prea complex pt mine...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.