www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ebh

Veteran
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

ebh last won the day on July 20 2020

ebh had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Marmeladov
 • Gear
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Recent Profile Visitors

13724 profile views
 1. Mi-am luat acum un an si ceva un ceas pt sport, in ideea ca ma apuc de alergat. Avand in vedere sa nu ma pasioneaza, il vand sau schimb cu ceva echipamente de chitara/sudio. https://www.f64.ro/smartwatch-polar-vantage-v-hr-gps-46mm-bt-3b-black---centura-h10-125044381/p?idsku=302364 Este cu tot cu centura cardio (pt puls). Am dat peste 2500 lei pe el si este inca in garantie, dar ma multumesc cu 7-800 lei cash. La schimb ne auzim pe pm sa stabilim diferente.
 2. Pret de referinta pentru un model cu specificatii similare: https://reverb.com/item/34376613-wild-customs-wildone-sober-satin-sunburst
 3. De ce e mai scump decat in magazin? La senia e 1098 lei cu transport inclus si garantie 24 luni. https://www.senia.ro/amplificator-chitara-electrica-bugera-g20-infinium/40759-1?search_query=g20&results=47
 4. Daca nu se aude prin amplificator e ok. Toate bazaie mai mult sau mai putin, depind cat de grea e mana in care tii pana si cat de bine apesi pe fret-uri cu cealalta (mai putin la corzile libere). Fretbuzz in general e atunci cand problema este limitata la un numar de fret-uri, nu pe tot gatul. Sau ai backbow, dar sunt slabe sansele la o chitara noua (cauta truss rod adjustment pe yt).
 5. E un carvin similar pe reverb, poate te intelegi cu omul. Nu stiu cat tine la pret (de obicei DC-uri se dau pe la 7-800 eur): https://reverb.com/item/14859420-carvin-dc135-koa-1990-mol Daca reusesti sa il iei te asigur ca e peste LTD la nivel de calitate, chiar daca e vechi.
 6. Am identificat si cheitele, cred ca sunt 19:1 ratio: https://secure.schertler.com/en_IT/shop/tuning-machines/tun-es
 7. Corpul si gatul sunt din mahon, tastiera rosewood. Dozele sunt SD phat cats - humbucker sized P90. Mie mi se pare apropiata ca sound de un SG, mai degraba, dacat un Les Paul - doar ca nu are problema cu gatul 'greu', fiind mult mai echilibrata. Ca hardware nu am foarte multe detalii, la mine ajungand in urma unui schimb, dar ca la orice chitara de 2500-3000 eur (suhr, friedman, fender cs), nu prea ai ce sa gasesti in neregula. Cheitele, desi nu sunt locking, sunt cele mai bune pe care am avut ocazia sa le folosesc pe vreo chitara. Nut-ul este de os si este taiat PERFECT.
 8. Poti incerca un plugin: https://neuraldsp.com/products/fortin-cali-suite/ Din ce stiu ai cateva saptamani gratuit, deci poti vedea daca iti satisface nevoile. Cele de la neural dsp sunt foarte apreciate (am incercat Plini si mi-a placut), doar ca depinde si de pc/interfata audio. Eu am un audient id4 si facea ceva clipping (pe i7 din 2018) cu latenta scazuta, in timp ce scuffham s-gear mergea perfect.
 9. Chitara este produsa de un lutier din Franta. Aceeasi companie produce si chitare one-piece de aproximativ 60,000eur bucata (http://sauvageguitars.com/). Uzura normala, vine cu un gig-case SKB. Pot livra si prin curier in tara, cu costurile aferente. Momentan, modele similare se vand la ei pe site cu peste 3000eur. Revin cu poze in zilele urmatoare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.