www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Casmi

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

6 Neutral

About Casmi

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Coven Clash
 • Gear
  bASS

Recent Profile Visitors

936 profile views
 1. Salut, il mai ai? Dai si cablurile aferente?
 2. Sună foarte bine pentru niste doze stock. Sunet punchy, de asemenea bun pentru 6-string. Stare foarte buna. Livrez rapid și bine ambalat in toata tara!
 3. Se vinde una bucata pachet blitz Canon + un softbox Micnova. Ambele in stare perfecta de funtionare si aspect. Blitz-ul e foarte ok pentru varsta sa, l-am folosit cu incredere de cateva ori, dar nu ma mai ocup de foto momentan, asa ca e nevoie sa plece. Micnova inca are cutia originala, blitz-ul vine cu husa, piciorusul de suport si baterii noi. Livrez cu placere, rapid si bine ambalat in toata tara. Mai jos link specificatii pentru Canon si Micnova: https://www.canon.ro/for_home/product_finder/cameras/speedlite_flash/speedlite_430ex_ii/#specification https://www.f64.ro/micnova-mq-b8-softbox-19x21cm-pentru-blitzuri-externe/p
 4. Se vinde una bucata obiectiv pentru Canon - EF-S 18-55mm f/3.5-5.6. Functional aproape perfect, din pacate nu mai focalizeaza pe AF, dar manual este in regula. Nu am avut timp sa il duc la o verificare, am lucrat cu el doar pe manual. In rest, este curat si bine ingrijit. Trimit rapid si in siguranta in toata tara. Mai jos specificatii: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM este un obiectiv standard de kit dotat cu un sistem nou de focalizare silentios - STM, proiectat pentru a oferi sunet de calitate si o focalizare fluenta in timpul filmarii. Ideal fotografilor si videografilor incepatori sau amatori care isi doresc un zoom versatil si de calitate. Interval zoom versatil Element frontal nerotativ Design compact, usor Distanta mica de focalizare de 0,25 m
 5. Se vinde una bucata pedala de expresie aproape deloc folosita. Nu mai am utilizare pentru ea, asa ca se da cu tot ce a venit: cutie, manual (in germana lol) si cablu TRS. E perfect functionala si arata 10/10. Doar in Bucuresti. Poze reale soon. Cheers!
 6. Hello world! Robert de la bas si biban aici. Coven Clash = a fresh mix of garage rock, indie, post punk, stoner and a lo-fi kind of approach.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.