www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Casmi

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Casmi

  1. Salut, il mai ai? Dai si cablurile aferente?
  2. Se vinde una bucata pachet blitz Canon + un softbox Micnova. Ambele in stare perfecta de funtionare si aspect. Blitz-ul e foarte ok pentru varsta sa, l-am folosit cu incredere de cateva ori, dar nu ma mai ocup de foto momentan, asa ca e nevoie sa plece. Micnova inca are cutia originala, blitz-ul vine cu husa, piciorusul de suport si baterii noi. Livrez cu placere, rapid si bine ambalat in toata tara. Mai jos link specificatii pentru Canon si Micnova: https://www.canon.ro/for_home/product_finder/cameras/speedlite_flash/speedlite_430ex_ii/#specification https://www.f64.ro/micnova-mq-b8-softbox-19x21cm-pentru-blitzuri-externe/p
  3. Hello world! Robert de la bas si biban aici. Coven Clash = a fresh mix of garage rock, indie, post punk, stoner and a lo-fi kind of approach.
  4. Salutare, Sper ca aici e locul potrivit pentru a posta asta: am o pedala de fuzz Danelectro Cool Cat Fuzz si as vrea sa ii fac un check-up. Fuzz-ul nu mai functioneaza, posibil ceva s-a dezlipit de pe placa de baza sau un potentiometru nu mai face contact. Prefer sa accept oferte doar din Bucuresti. Multumesc!
  5. Salut. Cumva.. Mai e disponibil anunțul?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.