www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Seven8

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tulcea

Recent Profile Visitors

1585 profile views

Seven8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Vand Ibanez s520 . +Bonus Husa Ibanez , Corzi elixir nanoweb nou noute pachet (12-52) , cablu amp , pene , imbus special pentru toate nevoile , + O surpriza care sper sa incapa in pachet. O vand pentru ca nu o mai folosesc , am nevoie de bani si nu mai timp sa investesc in chitara. Nu are zgarieturi , lovituri . Daca esti din Constanta predare personala Parere personala : Sunt multumit in special de cat de usor canti pe ea , nu am folosit niciodata un Amp doar laptopul dar mie imi place cu se aude si asa, prima data mi a fost greu s o acordez cu acest sistem Dar pana la urma e distractiv sa folosesti bratul tremolo ( inclus in pachet ) .
  2. And she is gone ........ Ibanez-ul este acum la noul ei proprietar
  3. Ibanez este rezervata va merge catre noul proprietar luni
  4. Vand Ibanez Roadcore si Lag T200j ma despart de chitarile pe care m-au introdus in minunata lume a muzici , am decis sa le sacrific(desi nu prea vreau) aceste chitari ca sa pot avea una pe care mi-o doream de mult. Sunt ambele in stare perfecta de functionare. Ibanez-ul suna ridicol de bine pentru pretul sau . Lag-ul il tineam doar pentru a exersa tapping , in rest sta degeaba . Estetic : Chitarile sunt ingrijite ,arata impecabil . Se vand doar impreuna sau la doua persoane odata separat fiecare chitara ar costa Ibanez 750 lei in magazin pretul este 1.200 lei sau 2.000 lei (thoman) Lag 750 lei in magazin pretul este 1.340 lei (cu transport) sau 1.500 lei fara transport Ofer transport cu verificare ca sa nu-ti faci griji cu privire la ce vei primi .
  5. Ma despart de aceasta chitara pt ca am nevoie bine inteles de bani.Chitara nu are nici un defect , zgarietura , se poate verifica si la curier. Oferta este valabila 4 zile dupa care iese de la vanzare . Personal aceasta chitara nu m-a dezamagit cand am cumparat-o (incepator fiind) nici acum cand stiu cu ce se mananca chitara dupa ore si ore de practica.
  6. Schimbi cu un lag t200j? Nu este problema de diferenta....
  7. Schimb cu un Ibanez Rc365 h ,un an garantie si cu vizita la lutier :-) ? ? ?
  8. Suntem in cautare de oameni seriosi care fac ceea ce fac din pasiune , distractie si perseverenta. Daca esti prietenos si vrei o trupa care sa aiba in meniu metal-ul si libertatea de a influenta muzica noastra asa cum crezi tu atunci esti binevenit . Cautam si a doua chitara . Suntem pana acum doar voce si chitara ,avem loc de repetiti cu toate instrumentele necesare .Vrem sa ne creeam propriul stil de muzica colaborand si fiind prieteni ,fara personaje gen "eu sunt miezul si le stiu pe toate".
  9. Salut sunt din apropierea constantei , si sunt chitarist .Experienta de 3 ani la chitara acustica si abordez electrica mai nou . Daca mai esti in cautare de trupa, spune mi .
  10. Salut din nou! Vreau chitara ta (adica te ai facut cu cumparator) ti o cumpar fara alte povesti te rog doar s a o rezervi , a si nu pot veni s o testez .. asta e . rezolvam maine cu tot , cum facem cu curieratul? , iti trimit datele prin email sau prin telefon ... O zi grozava ! P.S. nr meu este 0720472804
  11. imi spui te rog ce genuri se pot canta pe ea , pt ca, caut ceva pt metal ,metalcore si hard rock .. mi se pare un anunt interesant si ma gandesc serios la oferta
  12. Salut sunt chitarist solo si cant de 3 ani pe chitara ador solistica si abordez foarte multi stiluri ca metalcore si death metal uneori si hard rock , am 19 ani si un vis maret ... Echipamente am doar o chitara(dar exersez pe pc ca nebunu) nu am efecte ,procesoare, amp. Nu sunt sigur ca voi fi acceptat dar v am scris...Astept reply
  13. Salut! te-ar interesa un alt chitarist caruia ii place in mod special metalcore melodic ,hard rock si heavy metal si din cand in cand se joaca cu mici solo-uri de blues. Am 19 ani si aproape 3 ani de cand cant pe chitara acustica(zic aproape fiindca prima chitara a fost o lopata) .de la sfarsitul lui august mi am luat electrica si exersez pe ea . Iubesc solistica dar si ritmul insa prefer sa ma ocup special de tehnica. Astept un reply si cam ce asteptari ai de la o viitoare trupa as vrea sa "aud".
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.