www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TheOnlyKtulu

Active Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

49 Excellent

1 Follower

About TheOnlyKtulu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  PRS S2 Singlecut
  PRS SE Marty Friedman
  Dean ML 8 Modifier
  Fender Catalina - California Series (dreadnought)

  Orange TH30C + Cab 112

  BOSS: Tera Echo, Multi Overtone, Metal Core, Dynamic Wah, Acoustic Sim.

Recent Profile Visitors

3,838 profile views
 1. TheOnlyKtulu

  Ce chitara sa-mi cumpar?

  Ok, really liked that! În altă ordine de idei, orice cheie ține acordajul, chiar începând de la chitarele de 200 Lei... Contează modul în care înfășori coarda pe ea. Iar asta țin să precizez că am învățat dintr-o cărticică primită o dată cu un Epiphone. Pt. că, practic, nu din cheiță se dezacordează (că doar nu le-au făcut ăia să înceapă în minutu' doi să curgă înapoi, după ce-ai strâns-o, nu?!), ci din faptul că înfășurăm (majoritatea dintre noi/voi) de nu-știu-câte ori coarda pe butucul cheiței. Iar asta prezintă efecte, la schimbările de temperatură. Or, după cum m-am prins eu din bookletu' ăla, se pare că e de ajuns maxim de 2 ori (eu înfășor de 1 dată și jum.). Explicația: coarda se blochează automat de ea însăși, prin acea modalitate, iar tensiunea de mai apoi nu face decât să fixeze acel blocaj. Este motivul pt. care am renunțat (în timp util) să mai comand locking tuners pt. toate chitarele mele Vă scriu din proprie experiență: Obișnuiesc să mut chitarele de la parter (20 grade) la etaj (25 grade), apoi în beci (18 grade), evident ca dementu' ( dar asta-i prbl. mea ) și nu trebuie să reajustez acordajul decât câteodată. DarKyS , După cum ar sfătui Marty Friedman: Ia-ți cea mai ieftină, dar funcțională, chitară pe care o găsești, fiindcă în primul rând te va ajuta EA în felul ăsta să progresezi. Va prezenta, bineînțeles, neajunsuri (pe care oricum fiecare le percepe altfel), dar în felul ăsta vei învăța să treci peste ele, totodată fiind capabil să faci o muzică bună.
 2. TheOnlyKtulu

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Sau poate Orange...
 3. TheOnlyKtulu

  vând Mai Multe

  Salü, Ce a mai rămas la vânzare? Mersi!
 4. TheOnlyKtulu

  vând Efecte Bass Boss

  Salü, Ce a mai rămas la vânzare? Mersi!
 5. TheOnlyKtulu

  vând Vand Pedale +Altele

  Salü, Ce a mai rămas?
 6. TheOnlyKtulu

  vând Boss Mo-2 Multi Overtone

  Salut, O mai ai?
 7. TheOnlyKtulu

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Și cine mai face în ziua de azi ecranat...?
 8. TheOnlyKtulu

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Bine, sunt sigur că și Engl poate fi reglat bine de tot. Probabil chiar mai bine / finuț decât un Orange. Doar că eu, ca să știi Vladxus am mers pe varianta Orange, datorită simplitudinii sale + lampa de pe FX. Și pt. că am prins un deal extrem de bun pt. TH30C + PPC112 = 4.600 Lei. Noi. Unde anume, numai în privat. Altfel, se poate considera reclamă (de parcă ceea ce am scris acum nu s-ar putea considera! D'oh!). Din cele citite de-a lungul unui an întreg, înainte să mă arunc la așa ceva, s-ar părea că Orange își bazează (probabil dintotdeauna) designul de pe plăcuța electronică pe vechile, dar de altfel cele mai de încredere, amplificatoare pe lămpi rusești. Iar aici mă refer la drumul cel mai scurt posibil de la input spre lampă. Ceea ce se traduce printr-un sunet cât mai pur. Și... Țin neapărat să menționez că mă bucur că am ascultat până la urmă de sfatul unuia de pe olx (care vroia, printre altele, să mă jecmănească cu un preț de kko, nu mai știu dacă pt. PRSul american, sau pt. ML 8) și am mers pe varianta combo + cabinet. Într-o trupă cu 1 chitară este ideal pt. baterist să le așezi pe cele 2 în stânga și dreapta, astfel încât el să poată auzi bine chitara
 9. TheOnlyKtulu

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Măi... Din TH30, cel puțin, se poate scoate un gain bun, din ce pot observa pe al meu. Oricum, se poate schimba din 30 în 15, apoi în 7W. Si probabil știi și tu, cu cât dai mai tare volumul, cu atât lămpile scot dulceața de sunet din ele , iar asta ai putea-o încerca la 7 si 15 (nu dimineața; e vorba de watti...). Nu se va asemana cu Engl, dar stai liniștit, că nu-i departe. O chestie în plus: Orange are pe partea de FX loop o extra lampă. Deci, bagă frate MT-2-ul sau ML-2-ul prin ea, că crăpi pereții.
 10. TheOnlyKtulu

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Cruiser By Crafter

  unde apare prețul?
 11. Model nou-nout al celor de la Epiphone. Corp: mahon; gat: mahon; set-neck; tastiera (grif): palisandru. A fost adusa recent din Germania, e nou-nouta si in stare excelenta, are 2 doze Alnico Classic PRO™ Humbucker splittabile, 22 taste. Inclus: husa cu 20mm izolatie si curea de piele (culoare alba). Chitara se poate incerca in Timisoara. Info.: I-am facut un set-up jos al corzilor, cat si intonatia 100% perfecta. Preț fix.
 12. TheOnlyKtulu

  Harley Benton Progressive Line Refinish

  Personal, nu-s adeptul modificărilor aduse niciunei chitare, în afară de doze, să zicem... Ca să-i dai un sunet mai avansat. Dar sunt de părere că, după niște ani buni, oricărui instrument muzical îi crește valoarea, chiar și însutit. Depinde de mișcările de pe piață și de preferințele oamenilor la vremea respectivă. Dar pot să spun că ți-a ieșit fantastic de faină treaba și probabil, dacă pui diverse pro-uri și contre în cazul acestei mărci de chitară, s-a meritat s-o faci.
 13. TheOnlyKtulu

  schimb Schecter Danien 6

  Salut, Încă n-am înțeles de ce ultimul liliac a fost plasat pe tasta 23, în loc de 24. Ai aflat cumva de pe vreun forum / producător? Mersi!
 14. TheOnlyKtulu

  vând [EXPIRAT] Gibson Les Paul Dc 1999 - 24 Taste

  S-a lămurit treaba în privat, la interval
 15. TheOnlyKtulu

  cumpăr Cumpar Music Man Axis

  Depinde... E pe la €1150...
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.