www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

molesadrian

Newcomers
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2637 profile views

molesadrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Îl vând (nu îl schimb pe altceva) pentru ca nu am ce sa fac cu el. La fel și chitara, dar trebuie sa vezi celalalt anunț. Îl am din 2010, el e făcut tot în 2010. Este foarte bun pentru repetiții și cântări, dar nu în casa. Cu 100W și 2 difuzoare de 12" o sa îți sperii vecinii. I-au dispărut 3 butoane [le-a rontait un catel ] și a trebuit sa le înlocuiesc cu altele. Vezi poza 4. In afara de asta, amp-ul e ok. Inca mai am și pedala de switch între clean și distorts. Cablu jack pentru pedala trebuie sa ai tu. Predare personala în București. Nu trimit prin curier. Are aproape 22kg și prin dubitele curierilor nu știu ce se poate întâmpla.
 2. Vând, nu schimb. Chitara e facuta in China in iulie 2013 conform codului de pe cap. Eu o am din decembrie 2017, am cantat-o doar acasa, iar de pe la jumatatea lui 2018 chitara sta degeaba. Tot timpul asta corzile au fost montate pe chitara. Nu am folosit-o mult, dar a fost cantata de inainte sa fie la mine. De aici si zgarieturile de pe corp. Daca doriti mai multe poze, imi puteti scrie pe WhatsApp. E destul de versatila avand dozele splitabile din 2 switchuri din cele 4 disponibile. Este foarte buna pentru un incepator pentru repetitii, jam-uri sau invatat. Action-ul este destul de jos. Nu are fretbuzz, cel putin din cum am gadilat-o eu. Vezi poza cu moneda de 50 de bani. Moneda era pe fret, nu pe fingerboard. Suportul de chitara nu îl dau. Îți pot da cadou doar husa care cred ca este o GEWA BASIC 5. E 107 RON pe sound studio.ro. Nu imi mai trebuie, deci e bonus. Prefer predare personala în Bucuresti. Nu risc transportul prin curier
 3. Cam asa, doar ca rotund in cap. Le-am vazut. Totusi, pe negru nu exista? O sa pun si poze, imediat cum gasesc un cablu de date
 4. Dat fiind faptul ca un caine mi-a smuls 3 potentiometre de la amp, am nevoie de alte 3 butoane de la potentiometre. Sunt cele de MID, BASS si REVERB [nu ca nu ar arata toate la fel]. Aveti careva asa ceva? Daca nu, de unde pot cumpara?
 5. Vand tableta ARCHOS 5g in cutie originala cu toate accesoriile primite la ea, in afara de casti. Va pot da si castile, dar sunt stricate.Tableta are 5-6 luni la mine, de noua. In afara de 3 puncte zgariate de chei [nu pe display, ci pe carcasa], tableta nu are niciun defect, aceasta fiind tinuta mai mult in buzunar. Accept si schimburi cu unele telefoane Sony Ericsson, Samsung sau Nokia de valoare echivalenta.
 6. Se poate inchide. A ajuns la Stefan Claudiu! DANKE RGC!
 7. Felicitari! A iesit bine. Va asteptam si cu alte piese. Pana atunci, spor la treaba!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.