www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

molesadrian

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by molesadrian

  1. Îl vând (nu îl schimb pe altceva) pentru ca nu am ce sa fac cu el. La fel și chitara, dar trebuie sa vezi celalalt anunț. Îl am din 2010, el e făcut tot în 2010. Este foarte bun pentru repetiții și cântări, dar nu în casa. Cu 100W și 2 difuzoare de 12" o sa îți sperii vecinii. I-au dispărut 3 butoane [le-a rontait un catel ] și a trebuit sa le înlocuiesc cu altele. Vezi poza 4. In afara de asta, amp-ul e ok. Inca mai am și pedala de switch între clean și distorts. Cablu jack pentru pedala trebuie sa ai tu. Predare personala în București. Nu trimit prin curier. Are aproape 22kg și prin dubitele curierilor nu știu ce se poate întâmpla.
  2. Cam asa, doar ca rotund in cap. Le-am vazut. Totusi, pe negru nu exista? O sa pun si poze, imediat cum gasesc un cablu de date
  3. Dat fiind faptul ca un caine mi-a smuls 3 potentiometre de la amp, am nevoie de alte 3 butoane de la potentiometre. Sunt cele de MID, BASS si REVERB [nu ca nu ar arata toate la fel]. Aveti careva asa ceva? Daca nu, de unde pot cumpara?
  4. Vand tableta ARCHOS 5g in cutie originala cu toate accesoriile primite la ea, in afara de casti. Va pot da si castile, dar sunt stricate.Tableta are 5-6 luni la mine, de noua. In afara de 3 puncte zgariate de chei [nu pe display, ci pe carcasa], tableta nu are niciun defect, aceasta fiind tinuta mai mult in buzunar. Accept si schimburi cu unele telefoane Sony Ericsson, Samsung sau Nokia de valoare echivalenta.
  5. Felicitari! A iesit bine. Va asteptam si cu alte piese. Pana atunci, spor la treaba!
  6. Downloading! Multzam fain! Sper sa ma descurc cu el! O sa revin cu pareri.
  7. Vreau sa inregistrez sunetul chitarei direct in pc cu un zoom g2.1u conectat prin usb la centrala. Alimentarea, se pare, se face prin usb. Ce soft trebuie sa descarc? Sau merge fara?
  8. Nu-s eu un foarte bun chitarist, dar atunci cand cant, imi transpira mainile intr-o veselie. Iar asta se resimte pe corzi. Ce corzi sa folosesc sau ce solutie pentru maini? Cheers!
  9. Referitor la vanzator: pacat ca exista asemenea persoane care incearca sa ii traga in teapa pe ceilalalti...Parerea mea este ca daca vreo sa faci o "afacere" intr-o comunitate ca RGC, fa-o, dar fii corect si sincer. Cat despre chitara, nu prea imi vine sa cred ca a fost cantata cateva ore in 6 luni, iar tastele sa ajunga atat de tocite. Sa fie si lemnul moale, unul din motive. Nu cunosc foarte bine modelul chitarei. Estetic este o chitara foarte misto. Personal, imi place cam tot ce inseamna LP.
  10. Salut! Te-ar interesa un schimb cu un KORG AX3B? E pentru bass si eu am nevoie de unul pentru chitara electrica:(. Multumesc!
  11. Procesorul este cumparat de aici de pe forum, dar spre rusinea mea,nu mi-am dat seama ca AX3B este un procesor pt BASS.Eu vreau unul pentru chitara electrica.L-am testat pe chitara mea,se aude destul de bine,[40 de presetari si alte 40 ce pot fi modificate de utilizator], dar efectele sunt pentru BASS .Arata si ca nou.A fost ingrijit foarte bine.Functioneaza cu baterii sau cu alimentare DC de 9V.Pozele atasate poze luate de la domnul de la care l-am si cumparat. Asadar,il dau la schimb cu un alt procesor pentru chitara electrica,ce se afla in standarde normale de functionare si sa fie cat de cat ingrijit.Multumesc! Telefon : 0720 351 851 Y!M : adrianmls
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.