www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Septi

Veteran
  • Posts

    764
  • Joined

Everything posted by Septi

  1. Septi

    A cui e chitara?

    Eu nu o să pun poză, continuăm cu poza lui lefmir dacă tot a postat.
  2. Septi

    A cui e chitara?

    Chitaristul trupei Paradise Lost?
  3. S-a facut fără voia mea de la cântat intensiv.
  4. http://forums.rgc.ro/topic/361-ce-v-ati-lua-daca-ati-avea-bani-destui/page-8
  5. Poate asta? -> http://forums.rgc.ro/topic/25694-cum-arata-chitara-visurilor-voastre/page-3
  6. Un review facut aici pe forum -> http://forums.rgc.ro/topic/89593-sx-vst57/
  7. http://forums.rgc.ro/topic/98499-ibanez-v72e-black/ incearca aici.
  8. Chiar astazi uitandu-ma pe olx.ro am gasit anuntul acesta si m-am gandit la acest topic.Poate te ajuta cu ceva.
  9. Cand dau click pe o notificare noua ma trimite pe o alta pagina unde e un rezumat al topic-ului respectiv (pentru care am primit notificarea) dar link-ul spre topicul original nu e valid...Apare doar "http://forums.rgc.ro....php?showtopic="
  10. Cam din acelasi capitol...daca vreau sa conectez doua semnale audio (iesirea audio de la laptop si iesirea nebalansata stereo de la procesor cu impedanta 1k ohm) la un sistem stereo ce are impedanta de intrare 10k ohm, un mixer pasiv ca acesta ar fi ok?
  11. La mine functioneaza toate functiile din editor inclusiv ctrl+c / ctrl+v. In alta ordine de idei,imi e foarte incomod fara butonul "Mica Publicitate" de sus.
  12. Hartie waterslide se gaseste aici costa 9 lei coala.Se poate imprima si acasa daca ai imprimanta laser.
  13. Pentru cei ce nu stiu, magazinul Mezzoforte din Targu Mures s-a mutat recent.Adresa nu este modificata pe site, insa s-au mutat pe strada Calarasilor nr 52. Prima saptamana cumparatorii primesc o pana gratis. Sper ca v-am scutit de un drum in plus !
  14. Dap.Poate nu se vede foarte bine in pozele postate de @subliminal, insa e o nuanta de verde mai inchis.
  15. "Mi s-a puuuuuus pata pe ... fretboard!" Asa e si fretboard-ul chitarii mele (squier affinity). De cand am cumparat-o am observat ca are un strat foarte subtire de lac ... doi ani mai tarziu arata ca steagul nigeriei.
  16. De cateva zile am inceput sa fac experimente cu o doza piezo montata sub bridge...doza scoasa dintr-un "buzzer" pasiv, diametru 2,5cm.Rezultatul a fost unul cel putin interesant asa ca am decis sa ii fac si un buffer simplu. Fiind un telecaster am stat cam prost cu spatiul, asa ca plecand de la acest articol am facut un circuit destul de mic incat sa incapa in cavitatea potentiometrelor. Cat despre baterie, bineinteles ca o baterie normala de 9v nu ar incapea nici daca o tai in bucati, asa ca m-am decis sa fac o baterie "custom" legand 3 baterii CMOS de 3v in serie.Este in faza beta totul, nu stiu cat va tine bateria insa circuitul este in "power saver mode", cand e scos cablul din chitara se intrerupe circuitul bateriei, procedeu "imprumutat" de la dozele active. Ceva poze din timpul proiectului se gasesc aici. Voi reveni cu ceva monstre de sunet dupa ce voi termina proiectul.
  17. http://forums.rgc.ro/topic/2811-threadul-oficial-ce-chitara-sa-imi-iau/page__st__5370
  18. Daca te intereseaza RP500 uita-te la anuntul asta -> http://mercador.ro/oferta/procesor-chitara-digitech-ca-nou-la-cutie-cadou-reducere-craciun-ID13xKZ.html#655fd83c47 am vrut sa il cumpar eu dar am renuntat.
  19. Citez din profilul lui Bogdan: "->Boss DS-1 Distortion (D4-D5 MOD used as clean boost & OD)-> ->Boss DS-1 Distortion (D4-D5 MOD used as full distortion)->"
  20. Intra putin in My Settings->Ignore Preferences si vezi daca nu cumva e bifata prima casuta, cea cu "Ignore all signatures when reading topics"
  21. Septi

    Unban

    @edymusic, eventual trimite un P.M. unui moderator si poate rezolvi cumva, nu e necesar sa iti iei "jucariile si sa pleci" pentru asta. Spun asta intr-un mod total neironic.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.