www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

edymusic

Active Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ploiesti

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Chitara Clifton, acustica

Recent Profile Visitors

2857 profile views

edymusic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. stiu ....nu am mai curatat-o demult si oricum vreau sa imi iau o acustica
  2. Na, uite-o si p-amea ).Nu pot sa va spun exact modelul pentru ca nu-l stiu (chitara nu am cumparat-o de la un magazin de muzica, am cumparat-o de la LIDL ) )Tot ce stiu e ca e Clifton!
  3. Puneam de nylon, si nici nu le schimbam daca nu rupeam a 6 a coarda .O intrebare: As putea sa pun 3 corzi de bronz la ultimele 3 corzi si primele 3 sa fie de nylon??
  4. Salut! Am o chitara clasica Clifton.Imi bazaie a 2 coarda.Asta se intampla cand apas pe tasta 1 pana la 6-7 .Nu stiu ce sa fac.Am avut corzi de nylon si le-am schimbat cu unele de bronz.Oare asta ar fi problema? :-/
  5. ok..o sa cumpar corzi pt ukulele...si lungime scalei e de 30 cm..fix inca o intrebare :As putea sa ii pun corzi de chitara clasica (adica de nylon)..dar nu cred ca merge.
  6. Multumesc mult! Dimensiunea e de 50 cm lungime, am masurat-o Iefmir, asta am gasit si eu, si stiu de care corzi sa cumpar!Dar as vrea sa nu mai dau bani pentru ca am niste corzi de mandolina si as vrea sa stiu daca le pot folosi pe ukulele
  7. salut rgc. Vreau si eu sa invat la Ukulele.Problema e ca am 2 corzi rupte. As putea sa pun corzi de mandolina? Multumesc anticipat! P.S.: si daca ati sti vreun site cu lectii de ukulele gratis ar fi bestial!
  8. Aha...o sa ma gandesc si la ideea ta !
  9. Eu m-am invatat sa cant pe piciorul drept si sunt dreptaci.Nu stiu ce e asa de rau in asta, in timp ce si Toni Dijmarescu canta tot pe piciorul drept ! Daca sunt corzi noi asta e "buba".Daca nu sunt noi, nu stiu ce ar putea fi!
  10. Salut RGC.Vreau sa imi achizitionez o chitara electrica si vreau si eu parerea voastra. Adica sa nu dau banii degeaba. Chitara este asta: Am gasit-o pe magazinul online Fly-Music! Iata linkul: http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/2077-chitara-electrica-flame-td-163-1-stratocaster-set.html Astept parerile voastre despre "jucaria" asta sau ce mi-ati recomanda! P.S.:Am uitat sa mentionez ca sunt incepator !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.