www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gtrmike

Active Members
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by gtrmike

 1. - Marshall Studio 15 - daca gasesti... are atenuator la 1W, Line Out si iesire de casti, dar nu are Send-Return. - sau Vox AC4 TV are atenuator (head-cab) - HarleyBenton Tube 5 - Bugera T5 - Palmer Eins 1W - SubZero Saturn 5V (atenuator la 1W)
 2. Sunt importante sculele, dar si mana - urechea sunetistului. Am prins Sfinx in concerte saptamanale (sau lunare?) la Casa Armatei, cand erau in armata, apoi premiera Zalmoxe la Polivalenta parca 1978.( Am o inregistrare pe magnetofon a acelui concert). Anuntau ca vor incepe inregistrarile in ziua urmatoare. Peste 4 ani a iesit vinilul… Au sunat demential. Am ascultat si Puterea Muzicii tot la Polivalenta live, se numea Zburatorul. Circula o varianta pe tube… Pacat de compromis, dar totusi astfel a ramas acea muzica initial compusa pt alte vorbe, pe care chiar se potrivea incredibil. Vinilul insa numi-a placut niciodata cum suna… In ‘84 am prins concertul cu Boomtown Rats tot la Polivalenta, au camtat pe sculele Sfinxului, Rosu si Negru si ale Polivalentei la un loc. Au dat afara orice picior de romanas si au reglat sunet 4 ore inainte de concert! Au sunat… ca pe CD, desi nu se inventase… Auzeam clar fiecare instrument din pachetul de suflatori, chitara, pianina, etc… pe aceleasi scule pe care cantau si ai nostri. Nimeni nu suna insa ca ei. Iar cu vinilul… mare tehnica si aici. In timpul unui festival Enescu la Atheneu se vindeau viniluri cu concertul din seara precedenta de festival. Imprimarea se presa peste noapte! Sigur difera mixajele fata de rock, dar… se putea! Avea si cine si chiar se faceau. Nu suna rau, mai am inca un asemenea vinil. Altfel spus, e bine ca exista scoli si pt asa ceva!
 3. Update... 1800 lei bucata, nu pentru mult timp....
 4. Se vinde interfaţă Alesis portabila, ideală pentru deplasări, înregistrări mobile. Un canal cu intrare mixtă (jack/XLR) selectabilă (Line/Guitar), ieşire cască cu reglaj volum. Se dă cu cablul original. Rog contact PM.
 5. A scăpat cu viaţă din Halloween...
 6. Sau... Callham compensated?... https://www.callahamguitars.com/tele_body_enhancedvintage_catalog.htm
 7. Update de preț pentru articolele de mai sus = 1700 LEI/ bucata. (discutabil). Conform economiei de piață... Toate sunt realizate manual, cu atentie la detalii, etc.
 8. Încă valabil la acest preţ, dar nu pentru mult timp...
 9. Subscriu pentru Ibanez, am si eu varianta T35 (mai veche) si isi facea bine treaba in spatii medii. Are si intrare de microfon, e vorba de acea mufa XLR, care e intrarea unui canal dedicat pentru Mic. Chitara intra prin mufa Jack, celalalt canal. Chiar si efectele sunt diferite.
 10. Am uitat să precizez că au beneficiat de setup, nivelare taste, şlefuire, etc. Nu agaţă, nu falsează, corzi noi .010 - .046. Dozele sună foarte bine în toate combinaţiile. Le ador pe toate, dar... e cazul să mă mai despart de unele...
 11. Că tot vin sărbătorile, mă despart de oricare dintre cele de mai jos, pentru doar 298 EU. Sunt unicate (Handmade reclaimed pine) - în afară de stratul Lake Placid Blue, care este doar un concept special de partscaster HSH cu un cordar fix de Telecaster. Telecasterul natur are griff FRETLESS provenit de la un Squier. Cel tricolor (Flagcaster) are doze Nocaster CS 51. Preţurile sunt discutabile, în funcţie de componente (care pot fi schimbate la dorinţă, preţurile modificându-se corespunzător). Pentru alte specificaţii, discuţii, oferte, rog folosiţi PM.
 12. Poate are cineva nevoie: Dual Channel Kit Kingston HyperX Blu 4Gb total, DDR3, 1333MHz, CL7 folosite fără probleme în fostul meu PC, fără overclocking! Deşi suportă... Se vând din motiv de upgrade şi lipsă sloturi memorie pe Motherboard. Preţ 100 lei kitul. Rog contact PM.
 13. Husă PROEL pentru claviatură (pian, sintetizator) 88 clape (încape fără probleme). Măsuri interne (L x Î xl): 1400 x 150 x 450 mm (x160x460) Finisare: Nylon rezistent la coroziune Finisare interioară: material moale pentru a proteja tastatura Mânerele: mânerul pentru curelele Velcro întărit, curelele de umăr căptușite reglabile Note: Picioare din cauciuc natural antiderapant Accesorii: Buzunarele laterale foarte diverse şi încăpătoare sunt poziționate pe partea frontală, pentru cărți muzicale și accesorii, fermoar rezistent. Husa a fost folosită, nu este nouă, are semne uşoare de uzură. = 140 Lei Rog contact PM.
 14. Inca o scorneala... ...și amețita asta dintre lumi...
 15. UPDATE: Fenderul a plecat, valabil doar Celestion.
 16. Din ce stiam eu, mai demult aveai dreptul la o singura instalare, doar pe un "agregat". Cerceteaza pe forumurile lor, e mai sigur asa... Bafte!
 17. Ultimele "arătări"... Molid recuperat, bigsby, P90 și Fretless tot pe molid recuperat...
 18. Titebond wood glue. Poate fi gasit si la noi online.
 19. Preţul pentru G12 revine la 250 lei... Varianta cu celălalt difuzor încă valabilă.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.