www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/29/21 in all areas

 1. 3 points
  Vand amplificatorul din titlu, este un model de combo Marshall foarte cunoscut si apreciat de fanii brand-ului, lansat pe piata muzicala de celebrul producator in ultimii 20 de ani pentru a fi util celor care canta acasa sau in studio si care nu au nevoie de amplificatoare puternice si de mari dimensiuni si care doresc calitatea produselor Marshall made in UK si nu a celor de la unitatile de productie din Asia. Amplificatorul este ca nou din punct de vedere estetic, a fost utilizat doar la domiciliu, este perfect functional, a fost in service la HGE Contraption unde au fost eliminate neajunsurile cu care vine din fabrica seria JCM2000 si biasat coresunzator, este modelul Special Edition cu tolex verde, grila difuzor de culoare deschisa si Marshall logo gold, se vinde cu accesoriile din poza: husa, footswitch Marshall si cablu stereo pentru pedala. Este un amp cu doua canale, unul de clean si unul de overdrive (canalul de overdrive are doua moduri OD1 si OD2, ultimul pentru mai mult gain), amplificatorul are reverb pe arc, este model cu Master Volume, are Effects Loop pentru amatorii de pedale, impedanta se poate selecta intre 8 si 16 ohm, are difuzorul original Marshall Celestion Goldback 100W RMS, 12", 16 ohm, foloseste 4 lampi EL84 pe finali si 4 lampi 12AX7 in preamp, lampile sunt ca noi, nu necesita inlocuirea. Amplificatorul are puterea de 40W, incape sub un birou si e perfect pentru cantat acasa, se vinde cu pretul de 2000 lei fix, un pret mai mult decat bun tinand cont de model, stare estetica si de functionare, accesorii si de preturile la care se vand DSL-urile vietnamese, nu sunt interesat de schimburi.
 2. 1 point
  Kemper Profiler (varianta head/non powered) Kemper Remote Kemper Bag In stare foarte buna, Kemperul inca are folia pe ecran, are incarcate tone de profile comerciale A+++, https://www.thomann.de/ro/kemper_profiling_amp_head_bk_set.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOiJybyJ9 https://www.thomann.de/ro/kemper_bag_for_profiling_amplifier.htm Nu ma prea intereseaza schimburile, pretul se poate discuta daca chiar e nevoie. Revin cu poze reale in weekend.
 3. 1 point
  Cand faci bend sprijini mana dreapta de bridge si compensezi.
 4. 1 point
  New!! Ten Backing Tracks in Brazilian Fusion Style - Ideal for practicing your solos 00:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in G Em 124 Bpm 05:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in E C#m and G Em 124 Bpm 10:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in G Em 124 Bpm 15:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in D Bm 124 Bpm 20:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in D Bm 126 Bpm 25:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in C Am 126 Bpm 30:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in A F#m 126 Bpm 35:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in D Bm 126 Bpm 40:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in C Am 126 Bpm 45:00 BRAZILIAN BACKING TRACK in E C#m 126 Bpm Regards, Marcus
 5. 1 point
  Backing track nou! De data asta am ales Vinnie Moore - Cinema, de pe albumul Meltdown din 1991. O piesa fantastica pe care am inceput s-o studiez inca de cand aveam 15 ani, si eram frustrat ca nu aveam un backing track cat de cat ok sa pot s-o exersez. Asa ca am crescut si am invatat sa lucrez putin prin studio... :)) Sper sa va placa! Spor!
 6. 1 point
  Vand chitara din titlu, este in stare foarte buna de functionare (setup: actiune, intonatie; uzura taste, parte electronica), din punct de vedere estetic arata ca in poze, fara lovituri si dings ( a fost inlocuit cover-ul de la truss road, cel vechi era crapat). Gibson LP Studio 2014 120th anniversary: - neck din mahon, tastiera din rosewood, la pozitia 12 este marcajul aniversar, taste medium jumbo, radius 12", corian nut, chei Kluson; - corp din mahon cu modern weight relief si top din artar, greutatea instrumentului este de 3,8kg, finisaj lucios nu faded; - pereche de doze Gibson 490T bridge si 490R neck, splitabile prin potentiometrele de volum (sunt de tip push-pull), dozele sunt varianta moderna a clasicelor 57, switch 3 pozitii, modelul aniversar a venit din fabrica cu condensatori de ton Orange; - hardcase din ABS non-original. Este un LP cu un sustain foarte, foarte bun chiar daca este modern weight relief, fiind mai usoara este mult mai comoda la cantat mai ales cand stai cu orele, plus ca este o chitara foarte bine echilibrata ca greutate in raport corp/gat fata de alte modele de LP-uri care au tendinta de a fi mai grele in zona body-ului si de a trage intr-o parte. Are montate un set de corzi de 009-042, neck-ul este 60' slim profile si este foarte confortabil. Se vinde cu 3500 lei fix, nu sunt interesat de schimburi (exceptie face Fender Modern Player Stratocaster cu Floyd Rose, maple neck, sa fie cu hardcase si sa arate la fel de bine ca si Gibsonul, no dings si alte minuni) .
 7. 1 point
  Salutare, O pedală excelentă de delay/looper de care sunt foarte mulțumit, totuși am decis să fac un upgrade și vreau s-o vând. Este în stare foarte bună, vine și cu alimentator original. Are velcro pe spate căci o am pe pedalboard.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.