www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/17/20 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Vând un head Marshall, putere 20W, butonul de Stand-By funcționează ca un switch de putere (între 20W și 10W), amplificatorul este nou, cumpărat recent, este în garanție și are puține ore de utilizare, este impecabil din punct de vedere estetic, are toate cutiile de fabrică și vine însoțit de accesorii: footswitch și cablu de amplificare. Este un head care utilizează două lămpi de putere EL34 și trei lămpi în preamp 12AX7, lămpile sunt JJ rebranduite pentru Marshall, amplificatorul este cathode biased (nu are pot de bias, prin urmare este ideal pentru cei care nu se pricep la așa ceva când doresc schimbarea lampilor și pentru cei care doresc să experimenteze diferite sound-uri prin schimbarea lampilor cu altele). Este un head cu două canale, un canal de Classic Gain (clean) și unul de Ultra Gain (overdrive), se schimbă prin footswitch sau buton, ce este de remarcat la canalul de Classic Gain e că oferă un clean mai bun decât la alte modele de Marshall, cel puțin pe single coils (strat si tele) este super cool cât despre canalul de overdrive el este foarte agresiv, ceva în genul lui OD2 de pe JCM2000. Amp-ul vine cu reverb digital și cu o combinație de Presence și Resonance pentru Dry/Wet plus un buton de Tone Shift. Head-ul este dotat cu Effects Loop care se activează din pedala, are intrare pentru Aux, deci poți lega un Smart, PC, CD-Player ori laptop pentru a repeta direct pe melodie sau cu backing track, are Emulated Out pentru mixer/recording sau căști (se recomandă si cuplarea cabinetului dacă se folosește această opțiune). Este un head de dimensiuni reduse și este foarte ușor, cel puțin față de alte head-uri care au până în 20-40W, e foarte, foarte ușor. La 20W este chiar foarte zgomotos dar are și opțiunea de 10W. Amplificatorul este practic nou, este cumpărat recent, este în garanție, nu poate fi considerat un B-stock pentru că nu are semne pe exterior sau multe ore de funcționare la fel ca un produs expus pentru probe. Se vinde cu 1700 lei cu transportul inclus, nu sunt interesat de schimburi și nu mă interesează negocierile.
 3. 1 point
  Mulțumesc frumos pentru feedback!
 4. 1 point
  Desi mie uneia tot chitara electrica mi-e mai aproape de suflet, trebuie sa recunosc ca e chiar fain ce faci. Keep up the good work, iti dau un subscribe si astept cu interes sa vad ce scoti mai departe cu "that micro-guitar" . Bafta!
 5. 1 point
  Ostașii luminii colindă (Ukulele cover) Primiți cu colindul? 😊🎄
 6. 1 point
  Joan Jett / Queen - I Love Rock & Roll / We Will Rock You (Ukulele Cover) Se poate cânta rock și la alte instrumente, mai mici și mai „adorabile”. :))
 7. 1 point
  "astea" = toate de pe pagina asta. PS: This is beautiful:
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.