www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/20 in all areas

 1. 2 points
  Wooden tears - Ambient Guitar Music - 100% improvisation Regards, Marcus
 2. 1 point
  Salutare, In urma unui schimb m-am procopsit cu acest bas Hohner PJ facut cred in Coreea la fabricile Cort din ce-am mai citit pe internet, nu sunt sigur pentru ca nu este inscriptionat pe bas acest lucru. Basul este intr-o conditie buna, are ceva semne de buna purtare dar avand in vedere varsta se prezinta destul de bine. Este un bas cu un ton mai vintage avand doze pasive, am incercat sa surprind asta in demo-ul de mai jos. Griful este drept, actiunea este medie, se poate lasa mai jos dar am preferat sa-l las asa, cine e interesat poate sa-l seteze dupa propriul gust.Cheile sunt ok, Licensed by Schaller si tin acordajul foarte bine.In acest pret este inclusa si o husa care nu este cine stie ce dar isi face treaba. Pentru intrebari, comentarii si nelamuriri va stau la dispozitie la nr. de telefon afisat sau PM. Multumesc, o zi buna!
 3. 1 point
  Ibanez Premium RG920QMZ Black Ice Seymour Duncan SH1N '59 Humbuckers uzura normala zgarieturi vizibile pe spate nu are ciobituri din pacate nu am scula aia cu chei si surubelnite
 4. 1 point
  Combo digital VOX VT20+ 30w folosit doar în casă. Predare personală în Cluj sau transport oriunde în țară suportat de către client.
 5. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.