www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/22/19 in all areas

  1. Vând o chitara tip cigar box, cu scala scurta 508 mm dimensiune cutie, 30/20/7,5 lungime totala 75cm,griful este din lemn de fag cutia din placaj și brad are o doza Reghin ar merita niște chei bune, ideală ca travel guitar suna interesant electric in open tuning cu slide ..preț 450 negociabil contact pm sau 0723899363 Dan mulțumesc .
    1 point
  2. Va salut! Urmatorul proiect este un Les Paul style, inspirat dupa un Ltd pe care am avut ocazia sa il testez la baietii de la GuitarShop din Bucuresti. M-au impresionat formele de pe chitara la cum arata si cat de confortabila se simte chitara cu ele. Corpul il fac din lemn de frasin, dintr-o singura bucata, iar gatul tot in frasin. Pentru gat nu o sa ii fac scarf joint, ci va fi si el single piece..pentru fretboard inca ma gandesc, sunt deschis si la sugestii. Jos aveti poze cu lemnul in stadiul initial si cu bestia de care v-am spus.
    1 point
  3. Astazi mi-am rupt vreo doua ore din timp si am mai lucrat la bestia asta.. ne apropiem cu pasi repezi de final, abia astept sa o vad finisata. Bridge-ul este wrap-around.
    1 point
  4. Mi-am facut o bucata de frasin curat pentru gatul chitarii si m-am apucat de taiat. Cu flexul si panza de slefuit am dat si forma grip-ului. Gatul este single piece, fretboardul din paltin, pe care urmeaza sa il primesc.
    1 point
  5. Astazi am frezat cavitatea pentru pot-uri. Curand vreau sa ii fac gatul si neck pocket-ul, sa pot sa pozitionez si gaura pentru doza.
    1 point
  6. Astazi am lucrat putin la forme. Curand o sa ii frezez cavitatea pentru potentiometre (doua la numar, un ton si un volum). O sa optez pentru un finisaj bestial! cu porii vizibili, pentru ca tiparul grain-ului pe corpul de frasin imi place mult.
    1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.