gigimarga Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 (edited) salut, m-ar interesa ce parere aveti despre aceste efecte, mai ales despre french toast (un remake de foxx tone machine - zic ei)? suna bine, au zgomot mare de fond? nu ma deranjeaza momentan ca sunt in carcasa de plastic deoarece eu oricum cant numai in casa.... multumesc mult! Edited February 18, 2007 by gigimarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Unde ai gasit asa ceva in Romania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Unde ai gasit asa ceva in Romania? probabil o sa comande...de unde din afara...banuiesc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Mosu' din Piata Romana are un efect Danelectro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 de gasit nu am gasit decat pe net...dar ideea era ca sunt singurii care au facut o replica la foxx tone machine la un pret rezonabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 nu toate au carcasa de plastic... ce am io in semnatura are carcasa de metal si e al dreaq de greu. Ce nu imi place la ele e ca sunt mari si grele dar pentru cineva cu gusturi mai deosebite, pot fi un replacement foarte ok pentru pedalele boutique de peste 150 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 eu am un danelectro metal...luat de la grosmann .... e super pedala....are un ton f misto si poti scoate un gain f mare din ele.....si dak t duce si putin capusoru...faci chair si un overdrive f subtil p ele...nu doar distors d metal...eu mi lam facut astfel sa fie un sunet hibrid intre overdrive si distors si f cald ( fara medii ) ..in fn...si am lucrat si p la ton si volm si pozitie d doze...dar sunb chiar bune...isi fac treaba f bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 eu am un danelectro metal...luat de la grosmann .... e super pedala....are un ton f misto si poti scoate un gain f mare din ele.....si dak t duce si putin capusoru...faci chair si un overdrive f subtil p ele...nu doar distors d metal...eu mi lam facut astfel sa fie un sunet hibrid intre overdrive si distors si f cald ( fara medii ) ..in fn...si am lucrat si p la ton si volm si pozitie d doze...dar sunb chiar bune...isi fac treaba f bine Chiar sunt curios cum ai reusit sa scoti un sunet de distors "foarte cald", dar fara medii. Nu ne pui si noua o poza cu reglajele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 din pacate nu mai e la mine pedala..e la sala de repetitie....am puso acolo ca erau niste copii care nu aveau distors si leam dato pe asta...in fine...este de vanzare...e f buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 eu am un danelectro wasabi delay.e buna pedala...are tap delay f folositor, reverse delaydeshi nu-l folosesc prea mult).carcasa din metal, grea si rezistenta:)e mai scumputza decat cele din plastic dar merita zic eu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 am uitat sa mentionez ca am avut si un fab chorus(tot danelectro)care e bunicel insa nu e atat de adanc.iar daca il setezi sa sune un pic mai adanc parca iti modifica notele:(ciudat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Si eu am avut un Danelectro French Toast Overdrive Distortion. Am facut si o recenzie aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=14957 Din pacate nu mai am pedala, insa nu as ezita s-o cumpar din nou cand s-o ivi ocazia. Imi plac Danelectro mai mult decat orice alt tip de pedala ce se gaseste in magazin (de ex. Boss). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts