www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Paul Fagadar

Active Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Paul Fagadar last won the day on July 5 2021

Paul Fagadar had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Gear
    PRS SE Custom 22 Semihollow
    Alhambra 4P
    Boss GT-100
    Vox AD50VT

Recent Profile Visitors

13727 profile views

Paul Fagadar's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

211

Reputation

  1. Paul Fagadar

    Doze ramas

    Salutare, vand urmatoarele doze humbucker/single coil ramase de la diferite proiecte: 1. Doza ESP zebra din anii '90 splitabila 150 lei 2. Doza Ibanez japan V6 de pe rg250b 100 lei 3. Doza Seymour Duncan Black Winter f spaced 450 lei 4. Doza PAF anii '80 de pe o copie Les Paul japan, 8.2 kohmi 100 lei 5. Doza single coil middle tot de pe ibanez japan rg250b 80 lei 6. Doza Roswell neck alnico 5 80 lei 7. Doza Wilkinson neck (nu am capacul original de aceea are acela cu SD) 50 lei 8. Doza Seymour Duncan APS 1n 270 lei 9. Doza Seymour Duncan APS middle 270 lei 10. Doza neck fender Baja 100 lei (Doza de bridge functioneaza intrerupt, o pot da impreuna cu cea de neck pentru cine vrea sa o repare) Preturile sunt FIXE si prefer predare personala in zona Clujului, dar trimit si prin curier in tara, pentu alt detalii PM
  2. Salutare, daca are cineva si e dispus sa vanda o doza Dimarzio Crunch Lab, as fi recunoscator. Contact la nr de telefon sau in P.M. Multumesc.
  3. dozele s au vandut, restul raman la vanzare
  4. Vand urmatoarele doze si componente ramase in urma unor proiecte, anume: 1. Tremolo de Kramer Baretta Special (nu cre ca mai am maneta) - 50 lei 2. Tremolo Fender '60 (are gaurile de prindere o idee mai indepartate decat cel Standard) - 100 lei 3. Tremolo cu saddles & bloc de brass (foarte calitativ, are si maneta) - 200 lei 4. Set doze Epiphone negre - 120 lei/set 5. Doza G&B neck (de la PRS SE primele modele, impedanta ~ 8,7 kohmi) - 100 lei 6. Doza Single pentru neck sau mijloc de pe Ibanez (~6,2 kohmi) - 50 lei 7. Set capace Goldo noi, nemontate, decupate pentru magnetii ambelor bobine - 80 lei 8. Doua capace, folosite, relic oricum vrei sa le numesti - 50 lei impreuna 9. Potentiometru Fender 250/1000, folosit - 30 lei 10. Rotary Switch cu 4 pozitii de pe bass Fender, inlocuit de cum a fost cumparata chitara - 50 lei Preturile sunt absolut fixe, trimit si prin curier/posta pe cheltuiala cumparatorului sau predare personala in zona Cluj.
  5. Salutare, caut o chitara model superstrat, dar nu numai, in principiu fabricata in anii '80-'90, care sa aibe nevoie de reparatii/piese/etc.. Sunt interesat in principiu de Kramer/Charvel/Ibanez, dar sunt deschis si altor propuneri. Pentru orice oferta. nelamurire, va stau la dispozitie in privat sau la tel. Multumesc.
  6. Salutare, caut un Fender Mexico (poate si un Squier Clasic Vibe sau Squier modele mai vechi de 2000) Stratocaster sau Telecaster, in principiu o chitara in stare mai putin buna, tocmai pentru a reconditiona/modifica etc... Daca cumva are cineva o chitara care se incadreaza in sfera asta va rog sa imi scrieti in P.M. Multumesc.
  7. Vand procesor Digitech GNX 4, in stare foarte buna de functionare , insa estetic are usoare urme de folosire. Este un procesor foarte complex, care suna extraordinar, are un mic studio incorporat si foarte multe optiuni de conectare (chitara/bas, microfon, USB, line, etc...). Se gasesc pe net mostre de sunet ca sa va faceti o parere. Am la el alimentatorul original, cutia , CD-ul de instlare si manualul de utilizare. Pret:750 de lei FIX Sunt interesat de anumite schimburi insa rog orice nelamurire sau oferta de schimb sa fie anuntata in privat. Multumesc.
  8. Pret: 140 RON Localitate: Cluj Contact: P.M. Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Zoom PD-01 in stare foarte buna, made in Japan, reglaje de gain/level/bass/inalte, din ce am gasit pe net, pedala este comparata chiar cu Klon Centaur si personal nu mi se pare a fi mare diferenta intre ele. Pret: 140 foarte putin negociabil, prefer predare in jud Cluj insa pot trimite si prin curier. Contact: P.M.
  9. s-a rezolvat, se poate inchide
  10. Pret: In anunt Localitate: Cluj Contact: P.M. Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele doze care momentan nu am pe ce chitara sa le montez: 1.Dimarzio DP184 Chopper pentru Bridge, o doza foarte buna si echilibrata folosita de Richie Kotzen pe Telecaster-ul sau. Pret: 200 (avand capacul putin ciobit) 2.Dimarzio DP152 cunoscuta ca Super 3, o doza cu un output enorm de 25 kohmi, este practic un super distorsion cu mai multe medii Pret: 250 lei 3.Seymour Duncan TB4 , JB varianta F-spaced, in stare foarte buna, face parte din setul celebru JB si Jazz. Pret: 250 lei FIX pentru mai putin prefer sa o pastrez. PS: Pentru cine mai este interesat, ma gandesc sa montez dozele originale pe ibanezul meu RG350 astfel ca si dozele montate pe el ar fi de vanzare: 1.In neck se afla un Dimarzio DP159 EVO output 13 kohmi in stare foarte buna Pret:250 lei 2.In mijloc este un Dimarzio Cruiser minihumbucker, o doza foarte calda folosita si de Andy Timmons Pret: 200 lei 3.In Bridge se afla o doza foarte interesanta, anume un IBZ USA F2, 18 kohmi, este fabricata de dimarzio la sfarsitul aniilor '80 si pot spune ca este mult peste Tone Zone-ul de azi. Pret: 200 lei.
  11. Deschis la schimburi cu alte chitari sau amplificatoare, eventual si cu procesoare line 6 hd sau boss gt
  12. Pret: 1750 RON Localitate: Cluj Contact: P.M. Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Ibanez RG350 din 2011, in stare foarte buna, gat maple, floyd rose Edge Zero II care isi face treaba incredibil de bine, tastele se prezinta in stare foarte buna, switch-ul original a fost inlocuit cu unul Fender cu 5 pozitii, potentiometrele de asemenea au fost inlocuite cu doua Goldo 500k noi noute, cavitatea si pickguardul au fost ecranate cu folie de aluminium, dozele Inf au fost schimbate cu Dimarzio EVO in neck, Dimarzio Cruiser in middle si Ibz USA F2 in bridge (o doza facuta de Dimarzio intre anii 1988-1994) care are un sunet incredibil. Eu am folosit chitara in formatia mea de cover-uri unde pot spune ca si-a facut treaba fara probleme. Chitara este setata cu actiune foarte joasa, iar corzile sunt Elixir schimbate acum 2 zile. Pretul chitarei in configuratia actuala este de 1750 lei FIX sau o pot vinde cu dozele si switch-ul original la 1150 lei. Nu sunt interesat de schimburi. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.