www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

StratMan

V.I.P.
  • Posts

    5099
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

StratMan last won the day on June 17 2022

StratMan had the most liked content!

About StratMan

Profile Information

  • Location
    Romania

Recent Profile Visitors

44027 profile views

StratMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

13.8k

Reputation

  1. Teoretic, va rog sa considerati ca in urma warn-ului capatat de la Power Moderator-ul @vector (caruia, numai mentionandu-l, ii dau o importanta mai mare decat a meritat-o vreodata), eu nu mai reprezint un membru activ al acestui forum. Am asteptat cateva zile pentru a lua aceasta decizie, deoarece am asteptat sa vad o schimbare de decizie, in urma descoperirii faptului ca userul care a provocat o discutie inutila si categoric provocatoare, respectiv @Neuromantul, nu era decat o clona (@Addidas, @The Joker etc., banat definitiv de pe acest forum, pe care, culmea, eu l-am apreciat si cu care am avut relatii excelente), care si-a atins scopul in a crea confuzie totala pe acest forum (a se vedea declaratiile sale in cadrul discutiei referitoare la "Ibanez vs Gibson", la care multi fraieri "au pus botul" si pe care cativa rauvoitori au alimentat-o), si care, nefiind urmarit si tratat in consecinta, de catre moderatorul care avea aceasta sarcina, a dus (consider eu) la luarea unei decizii eronate si atentionarea mea cu "warn". Modul ridicol in care acest asa numit moderator mi-a facut cunoscuta aceasta decizie, dandu-si cu parerea si "exprimandu-si regretul" (pe care eu, oricum nu dau doi bani) asupra comportamentului meu anterior (cica as mai avea un warn, in data de 15 martie 2009, dar care nu este nicaieri inregistrat, daca il cautati la data respectiva, si care incepe sa-mi puna mie niste semne de intrebare majore asupra calitatii modului de inregistrare a mai multor date de pe acest forum), imi da dovada de incompetenta crasa si de lipsa de respect la adresa mea si care m-a adus in stadiul de a lua aceasta decizie. Pe de alta parte, incerc sa va atrag atentia asupra unor "elemente toxice" care au activat, activeaza si vor activa, in continuare, pe acest forum, daca nu se iau masuri, si care incearca sa atraga atentia cu orice pret asupra lor fiind niste mari frustrati, tocmai din motivul ca nu au habar de muzica sau de cantatul efectiv la vreun instrument, aberatiile, zgomotele si copy-paste-ul fiind elementele lor favorite si care-i "incadreaza cel mai bine", dupa parerea mea, in categoria "pacientilor". Ma retrag cu un anumit regret referitor la faptul ca am devenit membru al acestui forum in 2006, cu intentia sincera de impartasi din experienta si trairile mele sufletesti legate de chitara si muzica. Nu m-am abatut de la acest crez niciodata, am ajutat pe cine am putut si mi-am urmat principiile cu strictete, nesolicitand, absolut niciodata, vreun avantaj material, factorul cultural reprezentand singurul si adevaratul meu scop. In incheiere, tin sa mentionez ca nu consider ca am fost un partener prea comod pentru unii de pe acest forum (cei vizati au simtit-o din plin), dar care a incercat sa-si desfasoare activitatea cu buna credinta si cu pasiune.
  2. Prostia are talentul de a fi insistenta. Albert Camus
  3. 1. Ceea ce am avut eu de spus sta clar scris in posturile mele de aici, nicidecum ceea ce incerci tu sa insinuezi. Nu am pomenit cuvantul "Fender Strat" niciunde in posturile mele explicative de aici si nici nu am acuzat pe nimeni, daca prefera vreo chitara fabricata de vreun brand sau altul. Se pare ca tu amesteci, cu rea intentie, avatarul meu cu ceea ce am declarat eu in posturile mele. 2. Ceea ce am eu de impartit cu cel caruia ii sari tu (degeaba) in aparare se bazeaza pe niste evidente mai vechi, inregistrate pe forum si cu care, probabil, tu nu esti la curent. Mi se pare absurd ca cineva, care habar nu are sa cante la vreun instrument, sa se bage in seama intr-o discutie despre brand-urile care fabrica astfel de instrumente muzicale elaborand si criterii (absurde) si contrazicandu-se cu oricine, pe orice tema. Oricum, avand in vedere ca eu cunosc bine personajul, nu este prima data si, probabil, nici ultima. 3. "Aroganta" mea, asa cum ai numit-o tu, este, de fapt, sarcasmul pe care mi-l manifest de fiecare data cand cineva da dovada de obraznicie. Chiar si in cazul de fata, iti pot da o replica la acuzatia ta in ceea ce priveste "mintea deschisa" si iti pot raspunde ca este preferabil sa ai o minte mai mult sau mai putin deschisa decat sa n-o ai deloc. Intelege si tu ce poti din chestia asta. 4. Eu consider ca nu e cazul sa faci apologia lipsei de studii muzicale academice a unora dintre marii chitaristi, ei dezvoltandu-se, in general, in medii muzicale foarte bogate dpdv al informatiei muzicale, ceea ce a determinat si o acumulare deosebita din partea lor. Sa stii ca, iubind muzica, m-am documentat si asupra vietii marilor chitaristi, nu numai in privinta instrumentelor muzicale pe care le-au folosit, motiv pentru care, atentionarile tale, sincer, mi se par superflue. 5. Te-as mai sfatui sa citesti cu atentie, atat ceea ce scriu altii (daca vrei sa intri in discutii cu ei) si sa incerci sa si intelegi ceea ce au de transmis, cat si ceea ce scrii tu insuti, cand le raspunzi. Nu de alta, dar corect se scrie: "doar" si nu "duar", "MARII chitaristi" si nu "MARI chitaristi", in contextul folosit si, daca tot mi-ai dat exemplul lui, incearca sa-i scrii corect numele "Gilmour" si nicidecum "Gimlour", asa cum ai facut-o tu. Asta apropo de cultura si de respect. Nu de alta, dar nu am dorit, in mod intentionat, sa folosesc cuvantul "agramat". In incheiere, atat pentru tine, cat si pentru altii ca tine, va declar deschis ca orice alta interpelare din partea voastra, o consider drept o provocare facuta cu rea intentie sau din incapacitatea de a intelege si, ca atare, nu ma mai ntereseaza catusi de putin si nu voi mai raspunde.
  4. PS: Tu ai probleme si te plangi pe aici de 11 ani, asa cum singur recunosti, pentru ca nu ai ureche muzicala si nu stii sa canti la niciun instrument. Cand se ivesc subiecte legate de instrumente muzicale, incearca sa intelegi ca discutiile legate de aceste subiecte necesita niste abilitati pe care tu, din pacate, nu le detii, asa ca aceste discutii sunt gratuite doar pentru cei ca tine, lucruri de care ai mai fost atentionat si in trecut. Cu alte cuvinte, asa cum ti-am mai spus-o, mai mult sau mai putin politicos, bati campii si nu pierzi nicio ocazie.
  5. Am uitat ca tie iti trebuiau niste masuratori...
  6. Parca plecai si ne lasai. Nu ca mi-ar pasa mie in vreun fel, dar @karpi, spre deosebire de tine, a facut intotdeauna toate eforturile in a se exprima cat mai corect si in a se face inteles si culmea este ca si reuseste! Si, dupa parerea mea, a avut intotdeauna ceva pertinent de spus. Ca si mine, si el ti-a cerut argumente iar tu bati campii. Daca nu ai rabdare sa-i citesti posturile, n-o face, probabil ca iti este greu sa pricepi si te plictisesti repede, dar asta ma face sa capat certitudinea ca apartii si categoriei "analfabetilor functionali". Argumente nu ai, dar singura ta scapare este sa jignesti, pentru a-ti declasa adversarii. Ocolesti cu buna stiinta tot ce nu-ti convine. Ti-am atras atentia ca este bine sa te pui la punct cu limba romana, dar se pare ca nu vrei sau nu poti pricepe despre ce-i vorba. Un coleg de aici a avut bunavointa sa-ti atraga atentia asupra folosirii sintagnei pleonastice "enorm de mult". Ai trecut peste asta, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iti atrag si eu atentia, acum, asupra folosirii unei alte sintagme pleonastice: "dar totusi". Pentru unul ca mine si nu numai, acest mod de exprimare este rusinos! Analizand modul tau de comportament, inclusiv cel verbal, se pare ca inserezi toate acele "englezisme" doar cu scopul de a epata si a-ti acoperi astfel racilele evidente de exprimare in limba romana. Pe fiecare dintre cei care au incercat sa-ti atraga atentia asupra insemnatatii unor brand-uri, i-ai luat la un misto de prost gust total nejustificat, unul dintre exemple fiind raspunsul adresat lui @red, pe care eu il consider o obraznicie. Nici unul dintre ei, ca si mine, nu suntem FANATICII acelor brand-uri. Sunt niste PREFERINTE JUSTIFICATE DE GUSTURI si atata tot, pe care le putem explica si sustine, daca este nevoie. Brand-uri moderne, precum "Parker Fly", "Vigier", "Collings", "Pensa", "Suhr", "Valley Arts Guitars" si altele sunt deosebit de apreciate, chiar daca reprezinta latura "boutique", alaturi de elita noilor brand-uri de serie ca "PRS" si "Ibanez" sau "Music Man". Este absurd ca cineva sa sustina ca vreunul dintre aceste brand-uri este prost si sa-i dai cu "fuck", considerand ca doar traditionalele "Fender" si Gibson" reprezinta adevarul! In privinta a ceea ce intelegem unii dintre noi, daca nu-ti ajunge, las-o balta!
  7. Sunt profund afectat si voi pune doliu la matura.
  8. Fan Steven Seagal poate o fi ruda aia a ta apropiata "cu un ochi de sticla". Steven Seagal are calitatea de a incerca sa cante blues, lucru care este notabil si care ii si reuseste iar in aceasta lume este binevenit oricine. Nu incerc sa-ti explic ce-i cu "blues"-ul, pentru ca eu consider ca ar fi inutil. Reluand problema, atat timp cat iti permiti sa califici pe cineva, inseamna ca te pricepi, nu? Si atunci, dupa propria ta declaratie, tu esti un bun chitarist sau un bun lutier, ca sa fiu interesat de parerea ta? Daca nu, ceea ce constat eu, dupa umila mea parere, este ca ar fi bine sa-ti vezi de treaba ta si sa mai inveti, pana vei apuca sa emiti judecati de valoare. Nu uita care-i titlul topicului, asa ca nu stiu cine a "totally missed the point", mai ales ca parerea cuiva care conteaza cu adevarat este aceea a unuia care AUDE BINE si nimeni dintre cei care fac muzica si au o asemenea calitate nu si-ar permite sa atace fara acoperire, dand dovada de asa numita "prostie agresiva". Pe de alta parte, nu cred ca e cazul, daca vrei sa faci muzica (lucru de care eu ma indoiesc ca esti in stare, la momentul actual), sa dai cu "fuck Fender and Gibson", pentru ca nu prea ai tu treaba (ca si altii ca tine) cu ce se "mananca" instrumentele fabricate de aceste doua brand-uri, de vreme ce iti permiti sa faci asemenea declaratii gratuite. Parerea mea sincera este ca cei care adopta o asemenea atitudine, trec automat in faza de "fuck themselves". Ultimul meu sfat este sa te pui, mai intai, la punct cu limba romana (de muzica si instrumentele aferente, eu am mai putine sperante, in ceea ce te priveste) si sa nu mai incerci sa faci polemica paguboasa pe aici, pentru ca nu prea ai sanse.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.