www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

O Parere Despre Un Procesor


Repo Claudiu
 Share

Recommended Posts

Poti arunca o privire aici http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_effects/korg/ax10g/ si aici: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_effects/boss/me-25_guitar_multiple_effects/

 

Atat notele cat si comentariile nu trebuie luate ca litera de lege dar citind ce zic 10 oameni in principiu iti poti face o idee, n-or fi toti nebuni. Personal ME-25 nu mi-a placut dar nu m-am jucat si cu Korg-ul ca sa pot face o comparatie.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Am avut demult un Korg ax10G , mi se parea decent dar nu prea pot sa spun daca unul e mai bun decat celalalt . Sa nu uiti ca multi se asteapta de la un procesor sa bagi chitara si gata , totul sa fie perfect ... e gresit . Trebuie sa stii cum sa setezi parametrii , si tine si de restul sculelor tale .

Edited by TheZKD
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vreau si eu o parere despre Korg ax10G si care e mai bun dintre Korg ax10G si Boss me-25 , Multumesc mult , P.S. sunt nou pe aici asa ca daca am postat unde nu trebuia nu ma certati :))

Boss poate fi utilizat in "edit mode" ca si "stomp box" respectiv fiecare buton de pedala porneste sau opreste unul din efectele dedicate -setate in prealabil.

deci poti sa opresti/pornesti din lantul de efecte separat fiecare efect ...un avantaj fata de Korg!

Nu am vazut la ME25 ..eu posed un ME30 ce are distors analogic ..ce incorporat in procesor are in plus fata de un simplu stomp box posibilitatile preseturilor memorate ..astfel nu trebuie sa utilizez 4-5 felur de distorsuri analogice ce au diferite sounduri ci rezolv cu acest Boss ME30

Boss are si iesiri mai vconvenasbile L si R separat pe Jack 6mm , iesire casca stereo pe 6 mm ...deci ceva mai serios ..

 

In rest amandoua procesoare sunt OK cu mici diferente ...

Am si un Korg cred ca G1 sau asa ceva ..ce are un Filtru cu Q reglabil foarte util .. ce se poate comanda cu pedala de expresie ..suna bestial plus efecte de "voice" la fel reglabile si cu Q-ul presetabil.....ce Boss nu are ..

Din pacate nici una nu are Wah cu Fcentral si Q reglabil .

Dar la Boss pot sa mut Wah-ul inaintea preamp-ului/overdrive /distors formator de ton astfel sa am un sound bunicel .

 

Asa ca de fapt probabil ar fi bune sa le ai pe amandoua ca sa folosesti diferitele efecte de la fiecare .

Presupun ca au cam aceleasi efecte cu ce le am si eu la procesoare doar ca au avantajul butoanelor "reale" cu care setezi in edit mode mult mai rapid cate un ton..decat am eu din "push button". ca ametesc de atatea click-uri ( hehe ).

foarte utila treaba caci intotdeaiuna trebuie sa setezi pe scena in cateva secunde cate un sound ca sa sune optim in locatia respectiva .In fiecare locatie noua , PA /scena trebuie sa ajustezi soundul ...

 

Ar trebui sa incerci tu efectele deoarece gusturile si asteptarile sunt diferite si depind mult si de muzica care vrei sa o canti .

 

Personal utilizez mai mult Zoom G2 si Zoom G1 ..ptr soundurile ce le vreau apoi Bos si Korg ptr alte sounduri speciifice ...

 

Diferenta de bun sau rau nu prea exista ci doar mici diferente de sound si unele efecte in plus sau in minus dupa cum au proiectat efectul.

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Domnule Gagai
Aș vrea să vă rog să vă interesați mai mult de la chitaristul dumneavoastră și să mă contactați vă rog pe facebook, pe numele Cărămidă George Andrei, deoarece sunt și eu interesat de Boss Me-25..... :) ..... Și aș vrea să discut cu cei care folosesc procesorul în prezent! Sper să mă ajutați și pe mine!
Vă mulțumesc!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.