www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

!Hades!Pluton!

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Teleorman

Other Information

  • Gear
    Pffff.... ok.... Un ESP LTD H-51 :D

!Hades!Pluton!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Domnule Gagai Aș vrea să vă rog să vă interesați mai mult de la chitaristul dumneavoastră și să mă contactați vă rog pe facebook, pe numele Cărămidă George Andrei, deoarece sunt și eu interesat de Boss Me-25..... ..... Și aș vrea să discut cu cei care folosesc procesorul în prezent! Sper să mă ajutați și pe mine! Vă mulțumesc!
  2. Vreau pentru pop-punk, punk ( original), metale, alternativ-rock.... Ce mai, vreau un crunch bun. Apropo de chestia cu Wah.... Adevărat ce spui FiveseveN. Nu am știut, nu am avut curiozitatea să mi bag nasul pe la astfel de chestii decât cu vreo câteva luni în urmă, înainte să mi iau chitara electrică. Vreau să cânt muzica ce mă atrage cel mai mult, dar tot odată am vrut să și beneficiez de efectul care mii sa părut foarte meseriaș, fiindcă e creepy și awesome tot odată ( mă refer la WAH). În fine, REPET, la efecte sunt începător. Axel Goia, da, pentru o trupă de cameră. Mai târziu mă voi avânta în procesoare și pedale.
  3. Vox am găsit decât la e-sound, anume: http://esound.ro/vox-valvetronix-vt80-80w-1x12-combo-chitara.html . E o propunere bună, dar depășește bugetul meu.
  4. Salut! Mă numesc George, nu sunt chiar începător ( am o chitară acustică și cânt, cred, că de cel puțin 2 ani), dar mai nou am achiziționat o chitară electrică și o pedală de distors și am cântat cu acestea pe o sonorizare... modestă. În fine, mam hotărât să fac un upgrate și să achiziționez și un COMBO ( poate chiar și să proceseze efectele) pentru a învăța cu adevărat să cânt pe o electrică. Aș prefera un combo care să dispună de toate efectele (Chorus; Phaser; Flanger; Tremolo; Vibrato; Wah-wah; Delay; Reverb; Distortion și Noise gate) și până în 1000 de Ron. Sper să existe ) Eu am pus ochii pe așa ceva momentan. E ok oare? http://esound.ro/peavey-vypyr-30-30w-1x12-guitar-combo-amp.html http://esound.ro/behringer-vt50fx-combo-chitara-60w.html Aș vrea niște păreri, sfaturi și chiar propuneri, vă rog!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.