WhiteDawg Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Salutare! Vreau sa cumpar un procesor,dar inca nu am reusit sa aleg intre 2 modele,si as dori sa mai aud o parere http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-rp-55-multi-effects-processor_p755.html http://www.guitarshop.ro/zoom-g1on_p3277.html sau daca stiti alt model in price range-ul acesta... Multumesc anticipat de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Zoom G2 la mana a 2a => cam acelasi pret. Strict intre cele postate de tine... tot Zoom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Sfatul meu e sa mai strangi un pic de bani si sa vanezi o oferta buna la Zoom G2, varianta cu pedala de expresie, de aici de pe forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Salut . Pentru aceste preturi iti recomand sa cumperi seva SH de pe forum . Poti sa dai de procesoare de 500-600 de RON si asa vei cumpara ceva mai calitativ pentru aceeasi bani . Strict la ce ai postat tu , as alege zoom , pe baza experientei personale cu echipamentele low-cost din ambele tabere . Sper sa gasesti ceva ce te satisface . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 (edited) eu ma inceput sa folosesc Guitar Rig 5 pt repetitii si sunt f multumit de el. cu un controler midi iti faci treaba decent. curand o sa folosesc varianta asta si live, ca m-am cam saturat de carat amplficator,cabinet si pedalboard Edited May 22, 2014 by Mosh Craciun 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteDawg Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 Multumesc tuturor de ajutor ! Ma grabeam si nu mai puteam amana ca sa mai strang bani pentru altceva.Pana la urma am luat Zoom-ul Vad maine cand imi ajunge pachetul cum sta treaba Si eu ma joc cu Guitar Rig 5, cu el si inregistrez,dar tot printr-un procesor dat pe clean channel ( imprumutat de la cineva) ca altfel nu imi merge (am un toaster pe post de laptop). Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Zoom G2 la mana a 2a => cam acelasi pret. Sfatul meu e sa mai strangi un pic de bani si sa vanezi o oferta buna la Zoom G2, varianta cu pedala de expresie, de aici de pe forum. Ce v-a venit pe Zoom G2? Are mai puţine efecte decât G1on, iar procesorul e cu o generaţie în urmă. În plus, drăcia asta de 240 de lei are şi looper de 30 de secunde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 off-topic: Exista lume care chiar foloseste looper-ul? Stiu ca multi se bucura cand isi iau o scula cu looper si mai ales ca cei care n-au incercat unul sunt fascinati de ce vad pe youtube ca poate face, dar exista si oameni care folosesc functia asta si dupa 10 zile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 off-topic: Exista lume care chiar foloseste looper-ul? Stiu ca multi se bucura cand isi iau o scula cu looper si mai ales ca cei care n-au incercat unul sunt fascinati de ce vad pe youtube ca poate face, dar exista si oameni care folosesc functia asta si dupa 10 zile? Aproape la fiecare cantare folosesc looperul de le eventide... Cam de 1an incoace Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Are dreptate mnezau. Vad ca foloseste si firmware-ul nou. Off: Eu folosesc looper-ul destul de des, in locul backing track-urilor de pe youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 ma,iarasi uitati ca aici nu-i forum de rockeri ci de chitaristi si ca exista si alte stiluri muzicale pe planeta asta ,care se folosesc de loopuri la greu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Eu le-am trimis un mail celor de la Zoom in legatura cu procesoarele G1on si G1Xon si mi-au raspuns - Au in ele microcipul ZFX-4, deci daca nu te deranjeaza carcasa de plastic eu zic ca n-ai cum sa dai gres la sond cu ele. Poate un "rehousing" mai incolo? Dear Sir/Madam, Thank you for your inquiry. The on board processors of the G1on/G1Xon is “ZFX-4”. We hope you find it informative. Sincerely yours, ZOOM Corporation Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Da, păi ştiam asta. Ăsta e un Zoom G3 mai chel. Nu-mi dau seama cum l-au scos la preţul ăsta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Da, păi ştiam asta. Ăsta e un Zoom G3 mai chel. Nu-mi dau seama cum l-au scos la preţul ăsta... Da de unde stiai? Ai citit in stele? La ei pe pagina produsului nu scrie nicaieri. Puteau la fel de bine sa-i puna si ZFX-3, la banii aia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 (edited) Da de unde stiai? Ai citit in stele? Mda. Edited May 24, 2014 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts