www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Sheriff
Posted

Interesant. Cam ce chitare ai putea sa aduci? Daca s-ar putea un "price quote" pt un Ibanez RG1527 as fi recunoscator, desi nu stiu cand o sa am banii, ar fi macar interesant sa stiu cat mai am de strans :)

Multumiri anticipate.

Posted
  Cosu said:
Te rog sa pui pretul pentru dimarzio evolution...

11319[/snapback]

pretul la DiMarzio evolution este de 110$ bucata. nu adaug mare lucru, o sa vezi pe cutie ca scrie pretul de 100$ bucata. ideea e ca sunt doua, una pentru bridge si una pentru neck, sinu le dau decat impreuna.doar cu una nici chitara nu o sa sune prea bine, asa ca le dau la set.

Posted
  cearny said:
Nu cele de bass, cele de chitara cred ca-l interesau. Adica - HZ-1 -> HZ-4.

11395[/snapback]

aratati-mi si mie un site unde pot sa gasesc HZ-1 HZ-4 ca sa-mi fac si eu o idee

merci.

a! si dozele Dimarzio nu le mai dau cu 110$, le dau cu 100$ ca tocmai le-am primit si mi-a mai scazut din pret persoana care mi le aduce.noi noute, made in usa, bridge si neck

Posted
  Elethan said:
nope, astea sunt preturi grase, le aduc din afara fara vama fara nimic sub 70$ bucata... si din moment ce tot dau o raita prin austria prin august... ma gandeam doar sa vad daca e mai convenabil de aici

11641[/snapback]

si de unde le iei tu cu 70$ bucata din austria? ca eu in ermania le-am gasit cu 100euro de exemplu

Posted
  NiNjA said:
24.5 mil ROL pt 1527. Fara transport si alte alea.

12085[/snapback]

Ninjutsule, de unde dreaq scotzi tu pretzurile astea??? Nu ca ar fi mici, dimpotriva :)

Io-te:

"Ibanez RG-1527 RB

(7 String Guitar: Royal Blue + Case)

PRICE DETAILS

Listprice : USD 1219.21

Our Price : USD 654.95

Found a lower price for this item ? Let us know ! "

La care se mai adauga 108 USD transport pana la Romanica.

Restu' (vama si alte alea :) ), fiecare cum poate

Lordule, mai jos de atat nu cred c-o gasesti decat SH.

Posted

dozele DiMarzio nu la mai dau cu 110, le dau cu 100; pe viitor aduc cu 90$ si eu, ca am gasit o varianta mai ieftina, dar le iau doar pe comanda. oricum, dozele pe care le-am adus s-au dat ca painea calda. mai am doar un evolution bridge la 100$ (tot sigilat) si cam asta e.

in al doilea rand, 24 milioane (adica 815) cat a cerut ninja pe RG1527 chitara nu mi se pare deloc mult vazand chiar pretul ala de 655$ (si nu toata lumea cumpara de la cel mai ieftin magazin din sua).Lord, gandeste-te ca daca o s-o vezi la vreun magazin din romania probabil c-o s-o vezi la pretul de lista.mai e transport, vama, plus un comision al celui care o aduce;gandeste-te ca ala care aduce trebuie sa o cumpere el intai, cu toate riscurile aferente si apoi s-o aduca aici.

daca cineva e totusi interesat si de boss gt-6...

Posted
  slasshh said:
dozele DiMarzio nu la mai dau cu 110, le dau cu 100; pe viitor aduc cu 90$ si eu, ca am gasit o varianta mai ieftina, dar le iau doar pe comanda. oricum, dozele pe care le-am adus s-au dat ca painea calda. mai am doar un evolution bridge la 100$ (tot sigilat) si cam asta e.

in al doilea rand, 24 milioane (adica 815) cat a cerut ninja pe RG1527 chitara nu mi se pare deloc mult vazand chiar pretul ala de 655$ (si nu toata lumea cumpara de la cel mai ieftin magazin din sua).Lord, gandeste-te ca daca o s-o vezi la vreun magazin din romania probabil c-o s-o vezi la pretul de lista.mai e transport, vama, plus un comision al celui care o aduce;gandeste-te ca ala care aduce trebuie sa o cumpere el intai, cu toate riscurile aferente si apoi s-o aduca aici.

daca cineva e totusi interesat si de boss gt-6...

12090[/snapback]

slasshh, ai sa razi dar pretul ala nu e in SUA ci in Europa... este in Belgia si de acolo mi-am luat si eu chitara ... d-aia stiu cat e si transportul si tot restul

Bafta

Lordule, poti sa-ncerci s-o cumperi si tu on-line (daca ai curaj on-line, fara probatelea :) )

Posted

zi-mi si mie site-ul belgian unde gasesc chitara aia.in sua n-am gasit-o.sunt mai ieftine chitarile in belgia ca in sua?

gt-6 il dau cu 380 de euro.shtiu ca e cam sus, dar il dau.l-am pus cu 380 aici poate il dau mai repede, dar il dau oricum cuiva cu 400 doar ca trebe sa mai ashtept banii de la el. nu ma intereseaza GT3-ul.m-ar fi interesat un GT-8 :)

Posted
  slasshh said:
zi-mi si mie site-ul belgian unde gasesc chitara aia.in sua n-am gasit-o.sunt mai ieftine chitarile in belgia ca in sua?

gt-6 il dau cu 380 de euro.shtiu ca e cam sus, dar il dau.l-am pus cu 380 aici poate il dau mai repede, dar il dau oricum cuiva cu 400 doar ca trebe sa mai ashtept banii de la el. nu ma intereseaza GT3-ul.m-ar  fi interesat un GT-8  :)

12109[/snapback]

www.guitarbargains.com

si uite-te si la Boss... ca o sa vezi de ce te-am intrebat eu ultimul pret...

Posted
  slasshh said:
m-am uitat pe site-ul ala, dar n-am gasit Boss-ul GT6.da-mi un link direct catre boss gt6 sa vad.merci

12128[/snapback]

intri pe search (al doilea tab de sus) si-i dai boss.

o sa-ti dea o lista cu Roland/BOSS gasita pe un alt site, care este tot al lor - parca keyboards.com

il gasesti usor. belgienii astia au preturi imbatabile, cel putin la chitare. si din cate am vazut si la alte scule. uite-te de curiozitate si la GT8.

Posted
  malex said:
intri pe search (al doilea tab de sus) si-i dai boss.

o sa-ti dea o lista cu Roland/BOSS gasita pe un alt site, care este tot al lor - parca keyboards.com

il gasesti usor. belgienii astia au preturi imbatabile, cel putin la chitare. si din cate am vazut si la alte scule. uite-te de curiozitate si la GT8.

12132[/snapback]

pe prima pagina cand intru si ma pune sa aleg tara de unde vrea, aleg belgia?

ca am ales belgia, dar apoi nu am gasit nici un search p-acolo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.