Mihai Souca Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Salut! Classic story. Am cumparat un pickguard nou si nu se potriveste cu capacele de doze si potentiometre si trebuie sa il ingalbenesc cumva. Am incercat smecheria cu cafeaua si n'a mers. Apoi l'am bagat la cuptor in cafea si tot nimic. Are cineva alta varianta sau ar trebui vopsit? Mai era una cu ouale parca..
sam Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 N-am incercat dar sunt o gramada de 'metode' pe youtube si nu numai https://www.youtube.com/results?search_query=aged+pickguard https://www.google.ro/search?q=how+to+aged+pickguard&oq=how+to+aged+pickguard&aqs=chrome..69i57j0l5.5685j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#q=how+to+age+a+pickguard
vektor Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Btw, vezi ca inainte de "baie" in cafea sau ceai trebuie matuita Btw 2 - oricum dureaza zile, nu ore Btw 3 - cafea sau ceai trenuie sa fie facuta foarte foarte tare.
sam Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Sa postezi te rog si niste poze dupa ce ajungi la final + reteta
lefmir Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) sau il vinzi si iei unul crem si gata. Edited April 6, 2014 by lefmir 1
sam Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ce sa-l mai vanda ca deja l-a batjocorit, l-a dus la solar, i-a dat sa bea cafea neagra, cine stie ce i-a mai facut...
sam Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Cu iod eu as incerca intai undeva pe spate, mai ales daca l-ai matuit. Daca-i intra iodul in 'pori' s-ar putea sa-l scoti maro inchis. Plus ca s-ar putea sa ti se ia pe maini dup-aia. N-am incercat dar intuitiv nu mi se pare o idee prea buna. M-am patat cu tinctura de iod si pe maini si pe haine, am patat si alte alea, nu e chiar un colorant prietenos
hemmy Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 se poate dilua cu apa tinctura si se imerseaza piesa cateva ore,sau de cat de galbui vrea ,sa fie nu prea mult ca apoi arata prea fake ,se scoate din solutie se clateste si se sterge nu lasa pete neregulate pe suprafata nu ataca plasticul respectiv luciul sau textura 1
Recommended Posts