otringal Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 wtf poate or fi unele. Cele pe care le folosesc eu sigur nu merg as taia carpeta imediat
the_beast Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Tortex 3.0 de tipul celor mentionate de Razvan, Tortex 2.0 galbene, Tortex 0.8/0.7 - s-a luat scrisul, si degetele mai nou. What the fuck!!! Zici ca ai mainile mutilate ! Edited March 29, 2014 by the_beast
lefmir Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Merge cu succes metoda cu frecatul de carpeta. E buna mai ales daca n-ai cu tine o pila si/sau smirghel de 300. Dar in general daca n-ai cu tine o pila si/sau smirghel de 300, canti cu ce o fi. Cum functioneaza? Se incalzeste rapid de la frecare si topeste superficial marginea penei. Se procedeaza "din aproape in aproape". Razvan, pariu ca merge? Edited March 29, 2014 by lefmir
otringal Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 da man o mere da' si carpeta ... eu mai imprumut brichete de la fumatorii d prin trupa si tot asa, topesc foarte putin si rapid marginile
KILLERSPINU Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Mie imi plac cele de la Dunlop care au asperitati , utile vara cand transpiri mult.La electrica folosesc de 1 iar la acustica cat mai subtiri, dau un ton mai cristalin la arpegii.
Axel Goia Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Mie imi plac cele de la Dunlop care au asperitati , utile vara cand transpiri mult.La electrica folosesc de 1 iar la acustica cat mai subtiri, dau un ton mai cristalin la arpegii. La electrica de 1mm? Canti blues? Pentru ca eu nu reusesc sa am un ''atac'' bun decat cu 2mm la rock/metal 1
andrușcaiepuraș Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) La electrica de 1mm? Canti blues? Pentru ca eu nu reusesc sa am un ''atac'' bun decat cu 2mm la rock/metal Zau? eu pana acum pentru metal am folosit de 1 mm cu succes (ce-i drept, pe corzi de 09 ) Nu am incercat deloc cu o pana mai groasa, ar trebui? (si corzi mai groase) ceva nu a mers cum trebuie cu quote-urile Edited April 3, 2014 by andrei.francisco17
Axel Goia Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 La electrica de 1mm? Canti blues? Pentru ca eu nu reusesc sa am un ''atac'' bun decat cu 2mm la rock/metal Zau? eu pana acum pentru metal am folosit de 1 mm cu succes (ce-i drept, pe corzi de 09 ) Nu am incercat deloc cu o pana mai groasa, ar trebui? (si corzi mai groase) ceva nu a mers cum trebuie cu quote-urile 2mm? Atac,rapiditate,agresivitate.(riff,chitara ritm) 1mm?solouri,picking fin si precis(lead guitar)
lefmir Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 0,5mm? Ce-ai frate, esti homo? nu esti tru, canta cu 2. 1mm? Pfaaa...ce canti frate, bluz? metalu' e rege!!! 1,2mm?Esti p'aproape fra'! Dar mai ai de invatat pana iti intra metalu' in sanje! 2mm? numai cand ma gandesc la grosimea penei ma gandesc la master of pupppaaaah!!! Hey!!! YEY-YEAH!!!UUUuuooooh!!! 3mm? Ce esti frate? Zakk wylde? numai el e atat de tru sa cante cu pana de 10mm si fara chiloti pe el. Catalogarea de mai sus e un pamflet si trebuie tratat cu atare. De asemenea, nu se pot generaliza astfel lucrurile. 4
andrușcaiepuraș Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 uneori generalizarile sunt bune pentru cei care au nevoie de informatia mura-n gura (ca mine poate ) Depinde si de gust si treaba e mai complicata de atat, e adevarat, dar nu poti sa spui chiar ca nu-i adevarat ce a spus Alex. 2
Axel Goia Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 uneori generalizarile sunt bune pentru cei care au nevoie de informatia mura-n gura (ca mine poate ) Depinde si de gust si treaba e mai complicata de atat, e adevarat, dar nu poti sa spui chiar ca nu-i adevarat ce a spus Alex. 0,5mm? Ce-ai frate, esti homo? nu esti tru, canta cu 2. 1mm? Pfaaa...ce canti frate, bluz? metalu' e rege!!! 1,2mm?Esti p'aproape fra'! Dar mai ai de invatat pana iti intra metalu' in sanje! 2mm? numai cand ma gandesc la grosimea penei ma gandesc la master of pupppaaaah!!! Hey!!! YEY-YEAH!!!UUUuuooooh!!! 3mm? Ce esti frate? Zakk wylde? numai el e atat de tru sa cante cu pana de 10mm si fara chiloti pe el. Buna asta.) Catalogarea de mai sus e un pamflet si trebuie tratat cu atare. De asemenea, nu se pot generaliza astfel lucrurile. Eu asa vad treaba.
Recommended Posts