www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pt ca am inceput sa cant si la electrica de un an ,m-am gandit sa imi cumpar un procesor pt a obtine mai multe sunete...nu doar cleanul cu reverb de la mixer.Neavand cat de putina experienta cu procesoarele am zis sa cer cateva opinii OBIECTIVE aici. Ca sa stiti despre ce e vorba:

-buget- approx.300 lei...stiu..cam putin..dar ma multumesc si cu second-hand

- genuri cantate- country ,blues,classic rock

-nu am amplificator...conectez direct in mixer-Dynacord power mate 2200-3,sau la PC

-chitara Squier bullet start HSS

-vreau sa aiba pedala,iesire casti,aux in ,loc baterii(optional),sa nu aiba nevoie de amp pt a suna OK(presupun ca trebuie sa aiba amp models sau cabinet??corectati daca gresesc)

Multumesc!!!

Posted (edited)

Teoretic orice companie sanatoasa la cap tinde sa evolueze. Mergand pe ideea asta, ce e mai nou teoretic e si mai bun. Spun teoretic pentru ca nu putine au fost cazurile in care s-au dat chixuri la gamele noi.

Firmware-ul e o memorie in care e stocat un cod (soft) care face device-ul respectiv sa functioneze. Ulterior lansarii produsului companiile producatoare scot noi versiuni de firmware menite sa imbunatateasca performantele sau sa corecteze bug-uri.

Edited by sam
  • Like 1