www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paul9518

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paul9518

  1. Cumpar procesor de chitara electrica Boss GT100 in stare foarte buna de funcitonare (fara butoane,potentiometre,pedale defecte/partial functionale ). Astept ofertele
  2. Pret: 0 RON Localitate: Timisoara/Arad Contact: 0746094145 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Squier Deluxe sau classic vibe(50's/60's) stratocaster configuratie SSS.Nu cumpar fara sa vad/testez chitara.Astept ofertele!!!
  3. Pret: 0 RON Localitate: Timisoara Contact: 0746094145 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Fender Stratocaster made in USA.Sa aiba doze SSS ,cat despre model(American Standard,Deluxe etc) astept orice oferte.Nu cumpar fara sa vad/testez chitara.
  4. ce credeti??? un procesor mai vechi :digitech rp250 suna la fel de bine ca unu mai nou : rp255??? Stie cineva ce e FIRMWARE??
  5. interesant zoom asta nou ...il pot gasi in romania???second??
  6. e primul procesor...nici nu stiu cum suna toate efectele...deci nu stiu ce asteptari pot sa am...prea mari nu baltazar181...ai cantat pe digitech rp250 ??? cum ti se pare??..din perspectiva unuia care nu prea le are cu procesoarele...e greu de utilizat?
  7. Pt ca am inceput sa cant si la electrica de un an ,m-am gandit sa imi cumpar un procesor pt a obtine mai multe sunete...nu doar cleanul cu reverb de la mixer.Neavand cat de putina experienta cu procesoarele am zis sa cer cateva opinii OBIECTIVE aici. Ca sa stiti despre ce e vorba: -buget- approx.300 lei...stiu..cam putin..dar ma multumesc si cu second-hand - genuri cantate- country ,blues,classic rock -nu am amplificator...conectez direct in mixer-Dynacord power mate 2200-3,sau la PC -chitara Squier bullet start HSS -vreau sa aiba pedala,iesire casti,aux in ,loc baterii(optional),sa nu aiba nevoie de amp pt a suna OK(presupun ca trebuie sa aiba amp models sau cabinet??corectati daca gresesc) Multumesc!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.