Popular Post FlowerPower14 Posted January 15, 2014 Popular Post Share Posted January 15, 2014 La multi ani super basistului Josef Kappl! Cu ocazia asta am facut un cover dupa unul dintre solo-urile mele preferate de bass!! Hope you like it guys Cheers! 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 (edited) Ascultati suspinul lor, jalea si-a lor aprig dor... Ma voi rezuma la atat: EXCELENT! Edited January 15, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Foarte tare... Felicitari! ... ai miscari...feeling, se vede ca-ti place la nebunie si asta duce la o treaba buna... super! Amu... daca vede George M ... bat la pariu c-o sa-i cada ochii haha... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlowerPower14 Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Multumesc baieti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borsec Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 lasa vrajeala mosule, nu mai te deghiza in fata, e imposibil ca o fata sa cante asa bine ! sunt singurul care a ascultat de mai multe ori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oancea Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 (edited) Misto, da' amu ochiu si urechea mea cautau mai multe pe acolo... mai multe video-uri, sa nu se inteleaga gresit! Edited January 16, 2014 by Alex Oancea Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 merg destele, nu incape indoiala bravo, suna bestial! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Nu prea le am eu cu bassul, dar îmi place mult ce aud! Good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Vai de viata mea! Eu cant de 10 ani la bas si nu pot sa fac asta Excelentiform! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stephanutz Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 wow !...cred ca nu ma va contrazice nimeni daca voi spune ca ne-am indragostit cu totii de felul in care canti la bas ! sunt singurul care a ascultat de mai multe ori ? cu siguranta nu esti singurul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 wow !...cred ca nu ma va contrazice nimeni daca voi spune ca ne-am indragostit cu totii de felul in care canti la bas ! Sunt curios daca ii spuneai asta unui basist masculin baiat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 recunosc ca nu i-as fi spus-o unui basist masculin baiat. Dar unui basist masculin fata...poate ca da! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Fugi tare, expresiile si tot De scena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 (edited) hai, sa incercam sa revenim la realitate! talent, in cazul de fata, exista cu carul, dar mai trebuie si putin discernamant. solo-ul din negru voda, cel de pe discul lp, difera destul de mult de cel declarat aici. ceea ce s-a realizat aici poate fi (cu ingaduinta) un soi de sinteza a acelui solo antologic, realizat atunci de kappl (il cunosc nota cu nota!), demonstrand mari posibilitati din partea realizatoarei , care trebuie incurajata si indreptata spre studiu, munca, studiu, munca... cei care declara ca nu sunt in stare sa realizeze ceea ce a reusit aceasta tanara remarcabila, ii sfatuiesc sa renunte in a mai gandi astfel...studiul serios si sustinut, alaturi de talent si ambitie, reprezinta singura cale spre realizare! no offence! succes, in continuare! Edited January 16, 2014 by StratMan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 (edited) hai, sa incercam sa revenim la realitate! talent, in cazul de fata, exista cu carul, dar mai trebuie si putin discernamant. solo-ul din negru voda, cel de pe discul lp, difera destul de mult de cel declarat aici. ceea ce s-a realizat aici poate fi (cu ingaduinta) un soi de sinteza a acelui solo antologic, realizat atunci de kappl (il cunosc nota cu nota!), demonstrand mari posibilitati din partea realizatoarei , care trebuie incurajata si indreptata spre studiu, munca, studiu, munca... cei care declara ca nu sunt in stare sa realizeze ceea ce a reusit aceasta tanara remarcabila, ii sfatuiesc sa renunte in a mai gandi astfel...studiul serios si sustinut, alaturi de talent si ambitie, reprezinta singura cale spre realizare! no offence! succes, in continuare! Solo-ul pe care il face ea este exact solo-ul lui Kappl din versiunea noua: Foarte urat comentariu ai facut! Edited January 16, 2014 by 24fret 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Solo-ul pe care il face ea este exact solo-ul lui Kappl din versiunea noua: Foarte urat comentariu ai facut! scuze, nu cunosteam aceasta varianta, pt. mine, phoenix-ul oprindu-se undeva, in 1977. in rest, punct ochit, punct lovit! a reactionat exact cine ma asteptam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts