Cognek Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Azi face 71 de ani... si e mai viu ca niciodata prin muzica si ideile pe care le-a lasat in urma. E un model pe care-l urmez... si-l respect pentru valorile si felul in care privea tot ce-l inconjura. A fost mai pe val ca oricine din dracii din zilele noastre si totusi a fost atat de retras... impartial si modest... Mare om... mare caracter... La multi ani Jimi! http://www.youtube.com/watch?v=pJV81mdj1ic tin minte cand m-am dat pe rock... prin 2009 cred... ceva de genu. Si mergeam la munca si ascultam melodia asta visand la ziua cand o sa cant si eu la chitara... ce vremuri. Si cate mai au sa mai vina... cu siguranta... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 asa ar fi aratat btw! http://www.youtube.com/watch?v=U888c0m2Fto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzayr Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 (edited) La multi ani! Edited November 28, 2013 by alzayr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 (edited) da Edited November 28, 2013 by 24fret Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 (edited) Ma mir cum de aia de la GOOGLE nu au schimbat logo-ul lor asa cum fac de fiecare data cand e vreo aniversare,ceva....sa-l fi uitat ei pe Jimi,sau il asculta toti Justin Bieber,ala.... ...Bieber Edited November 28, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 da si eu de aseara am ramas putin revoltat de chestia asta... da ma rog. Probabil ca Jimi nu mai are nevoie de reclama la cat de cunoscut e ... oricum nu-l uitam... Aseara am dat timpu inapoi haha... foarte ciudat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Pun pariu ca pe vremea lui Hendrix batranii ca noi criticau tinerii ca asculta Hendrix si nu Mozart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 (edited) Nah nu cred... da nici n-are treaba. Una e sa faci o comparatie intre mozart si hendrix... unde chiar ai ce compara deoarece amandoi au fost trup si suflet pentru muzica... alta e sa compari un clasic ... mozart, vivaldi bla bla cu "mulgatorii" astia care scot albume pe banda rulanta si mai vezi din an in paste cate o melodie "interesanta"... Oricum sa nu intram in subiectu asta ca e mult prea hot si deja discutat si ras-discutat. In opinia mea... Mozart se impaca de minune cu Hendrix... dar cred ca le-ar da cu pianu in cap multor persoane care au pretentia de a fi mari artisti ca vezi doamne au vanzare... P.S. aici nu mai e vorba de generation gap... e vorba de ... ce zicea Tudor Arghezi (cred ca el a scos ideea asta): http://poetul.wordpress.com/2008/03/28/in-lumea-asta-prost-facuta/ Edited November 28, 2013 by Cognek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 (edited) Nu cred ca ai inteles ce vroiam sa zic, dar daca nu vrei sa intram in subiect, nici eu nu insist Hendrix este intr-adevar cel mai tare! Edited November 28, 2013 by 24fret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts