PaulStrat Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Buna,poate trebuia sa ma astept la asa ceva avand in vedere pretul pedalei,ca si tuner este foarte ok isi face treaba rapid si acordeaza foarte bine dar am o problema: Cand o pun in fata ampului am parte de un fluierat pe fundal,lucru care se accentueaza cand aprind pedala de drive de numa. Am verificat si treaba asta apare din cauza impamantarii,si e groaznic deoarece nu pot folosi pedala intr-un setup live prin simpla apasare de buton. Cunoaste cineva vreo cale prin care pot remedia situatia? Am incercat cu diferite surse,inclusiv doar cu baterie(este mai subtil fluieratul dar este prezent). Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 a dat dracii'n ea cand au vazut ce ai la ''interests''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Ar trebui un switch si la un out sa pui tunerul si la celalalt out sa puiamplificatorul si e rezolvata treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) a dat dracii'n ea cand au vazut ce ai la ''interests''. Edited November 21, 2013 by Cryptopsy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Daca acordeaza ok, poti folosi un A/B switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulStrat Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Mda,multumesc pentru comenturile offtopic care au fost foarte....de ajutor. As vrea sa va rog daca se poate sa primesc un raspuns mai "plauzibil" la problema. Multumesc Septi,dar nu vreau sa imi incarc boardul cu un ab switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 tocmai ti-a dat @Septi cel mai bun sfat. Ii pui un A/B box in fata si il folosesti doar cand ai nevoie sa acordezi, nu vad rostul de a tine un tuner in lant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulStrat Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Problema apare daca impamantarea va fi comuna deci daca eu in ab box bag un jack din tuner vor impartii impamantarea si tot voi avea parte de fluieratura aia de pe fundal Caut o rezolvare practica la problema,poate cei mai priceputi de pe forum stiu ce as putea face ca sa remediez situatia? electronic vorbind Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) ei ti-au zis sa faci o ramificatie paralela -- intri in tuner dar nu mai iesi din el, deci nu mai conteaza problema cu impamantarea. altfel, mai mult ca sigur pedala are impedanta prea mare de iesire pt ce ai tu in rig/ amp sau ce urmeaza dupa ea. lipeste direct pe mufa de iesire o rezistenta de 10 k, la masa si tatoneaza pana pe la 1 k in caz ca nu merge asa. Edited November 21, 2013 by sorin65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenea Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Daca ai o pedala cu iesire stereo pui tuner-ul la iesirea R si ai rezolvat. Nu vei avea mute pentru cand te acordezi dar e ok si nu trebuie sa iti exorcizezi pedala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts