Guest Salajean Levente Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Buna, Am deschis acest topic pentru ca am nevoie de ajutor, si am observat ca inca nimeni nu a postat problema asemanatoare. Am o chitara electrica, pe care doresc sa-l conectez la laptop pentru a-l folosi pe post de AMP cu efecte, respectiv enventual a face cateva inregistrari cu el. Intrebarea mea este care ar pasii de urmat pentru setarile corecte pe Windows 7 Ultimate 32 Bit. (Pot instala 64 Bit dar nu simt crestere de performante, Marca si Modelul daca conteaza este Acer Aspire One 5252) Va Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/1152-ghidmultiefect-pe-calculator/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Salajean Levente Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Multumesc. Am incercat, nu sunt valabile si la mine pe laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) Buna, Am deschis acest topic pentru ca am nevoie de ajutor, si am observat ca inca nimeni nu a postat problema asemanatoare. Am o chitara electrica, pe care doresc sa-l conectez la laptop pentru a-l folosi pe post de AMP cu efecte, respectiv enventual a face cateva inregistrari cu el. Intrebarea mea este care ar pasii de urmat pentru setarile corecte pe Windows 7 Ultimate 32 Bit. (Pot instala 64 Bit dar nu simt crestere de performante, Marca si Modelul daca conteaza este Acer Aspire One 5252) Va Multumesc vezi ca nu ai cautat destul pe forum sunt NNN topicuri pe aceasta tema ...cu titluri .."cum sa inregistrez,,," cu multe sfaturi . In principal pe intrarea de microfon selectezi din softmixerul placii de sunet interne "Line In" ..si va functiona pe un canal ..ca sa se auda in ambele canale sau are softmixerul posibilitate de "balans" pe fiecarecamnal din L si R si pui pe mijloc sau trebuie sa faci un adaptor din "Mono- pe ambele canale Stereo " sa intre acelasi semnal in ambele canale din stereo ca sa auzi chitara pe "mijloc" trebuie si un program DAW ca sa inregistrezi ,,unul Free ar fi "Audacity" Programe cu fecte daca nu are placa de sunet stiu colegii de forum cu "Guitar Rig" despre care la fel gasesti multe discutii pe forum .. Cel mai siumplu sa ai un procesor extern care are iesire stereo din care formezi soundul dorit ,,sau vezi cu Guitar Rig ....sau alt soft daca este free.. Edited November 21, 2013 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Salajean Levente Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Am inteles. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Salajean Levente Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Nu este valabil si la mine pe laptop. Nici de cum nu vrea sa sune Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Îmi pare rău pentru tine. Asta este. Când ţi se strică laptopul şi-l duci la service, ăia îţi spun din prima "trebuie schimbat coolerul", sau se uită la el, eventual le povesteşti şi tu despre problema pe care o ai? Aşa şi aici, până nu spui exact ce nu merge, n-are rost să ne tocim degetele pe tastatură. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Salajean Levente Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Imi este mila de degetele tale. Vai saracutele de ele . Ce trebuia sa fac? Am descris care este problema, ce vreau sa fac si ! ce scule am. Sau trebuia sa fac upload la manualul de utilizare si configuratie laptopului? In fine, din partea mea sa incheiat citatul. Multam pentru info Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Nici de cum nu vrea sa sune Uh, ar fi primu' laptop cu voinţă proprie ... De unde l-ai luat ? De la Cyberdyne ? ...tada-tam-tadam ... tada-tam-tadam ... tada-tam-tadam ... Hasta la vista ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts