eduard.alexandru Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Cu ajutorul lui FiveseveN am reuºit sã duc la bun sfârºit un proiect ceva mai pretențios, anume un multi-efect analog modular. Conține: -eq, fãcut de FiveseveN cu control pasiv de volum ºi controale active de ton -clonã Sansamp GT-2, realizatã de cãtre Rãzvan S -simulator de cabinet cu diverse opțiuni, fãcut de ggedamed. Are buffer, stabilizator de tensiune la alimentare, fx loop între GT-2 ºi cabsim, ieºiri independente cu ºi fãrã cabsim. Schema ºi montajul au fost realizate de FiveseveN, motiv pentru care pe carcasã apare sigla Indefinite Pitch. Voi reveni cu înregistrãri relevante. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Ce fel de footswich-uri sunt folosite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 -pentru cabsim: un dpdt în 3 poziții și un spdt în 2 poziții -în gt-2 sunt 3 din astea: http://ansbox.tarad.com/product.detail_144454_en_2127358 Dacã te referi la bypass pentru eq și fx loop, switchingul este electronic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Ce fel de footswich-uri sunt folosite ? 'eftine: http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&pid=701082 Bine, la magazinul ăla nu-s foarte ieftine, dar se găsesc și pe la 2 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 stiu ca important e sunetul, dar daca ar arata mai bine cred ca nu te-ar deranja mi se pare ca e important sa-ti placa si cum arata, e superficial dar pe asta se bazeaza si Apple 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggedamed Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Gutshots! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamwels Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 De ce ai optat pentru 'multiefect' si nu pentru 3 pedale indepndente? Are vreo functionalitate aparte fata de 3 pedale separat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Poate ca suna bine dar sunt total de acord cu George . Aspectul ar trebui sa reflecte calitatea continutului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 'eftine: http://www.germanele...ucts&pid=701082 Bine, la magazinul ăla nu-s foarte ieftine, dar se găsesc și pe la 2 lei. De ceee ?! Daca ai avea habar , ai fi constient ca aceste switch-uri nu sunt fiabile , se strica , nu sunt facute pentru un chitarist activ . Mi-au recomandat niste ''destepti'' aceste comutatoare , ghici cat au rezistat la concerte ? ( indiciu : foarte putin ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) Daca ai avea habar I take it you're new here . Scopul unității prezentate aici nu e să reziste la ani de abuz pe scenă. Dacă ai avea habar, ai fi conștient că fiabilitatea și bugetul sunt factori antitetici. În plus ar dura 3 minute să le schimbăm cu ceva mai standard, și s-ar rupe placajul în care ar fi prinse mai curând decât ar ceda butoanele în sine. Deci răspunsul la întrebarea ta "De ceee ?!" este pentru că sunt potrivite aplicației. Tema aplicației fiind cum transformăm astea trei cablaje de efecte într-o unitate utilizabilă, cu cost cât mai mic. Edited November 21, 2013 by FiveseveN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 I take it you're new here . Scopul unității prezentate aici nu e să reziste la ani de abuz pe scenă. Dacă ai avea habar, ai fi conștient că fiabilitatea și bugetul sunt factori antitetici. În plus ar dura 3 minute să le schimbăm cu ceva mai standard, și s-ar rupe placajul în care ar fi prinse mai curând decât ar ceda butoanele în sine. Deci răspunsul la întrebarea ta "De ceee ?!" este pentru că sunt potrivite aplicației. Tema aplicației fiind cum transformăm astea trei cablaje de efecte într-o unitate utilizabilă, cu cost cât mai mic. Ceea ce inseamna ca in momentul de fata ii pur si simplu de proasta calitate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) Poți spune și asta, dacă ești incapabil să-ți imaginezi că alte persoane au alte priorități față de ale tale și că termenul "calitate" are sens doar în contextul unor astfel de obiective. Hai să facem așa: sponsorizează-l tu pe Edy și-l construim la orice standard de calitate dorești, inclusiv capabil să . Edited November 21, 2013 by FiveseveN 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 și-l construim la orice standard de calitate dorești Ma indoiesc ca ai cunostintele si echipamentul necesar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Bazându-te pe ce, cunoștințele tale intime despre expertiza și mijloacele mele tehnologice? Sau studiul intens al proiectelor care au căutat să satisfacă alte obiective decât pesemne ai tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumerang Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 M-am uitat prin portofoliul tau , am cautat prin postarile si ''proiectele'' tale . E dragut , dar ma face sa ma indoiesc ca stii despre ce vorbesti in mare parte a timpului , orice tantalau poate sa se lege de orice cu citate de pe wikipedia si sa se creada mare savant ... pe un forum de chitara ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 @bumerang daca ai de comentat in plus fata de subiect, sa agresezi useri propun sa iti faci forumul tau, e mai bine pentru toti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggedamed Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Orice tantalau poate sa se lege de orice cu orice si sa se creada mare orice. Unii o si fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 stiu ca important e sunetul, dar daca ar arata mai bine cred ca nu te-ar deranja mi se pare ca e important sa-ti placa si cum arata, e superficial dar pe asta se bazeaza si Apple agreed,si daca tot e vb de sunet-unde sunt audio sample-urile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts