Deenman Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 (edited) Ma doare-n p**a de ce preferi tu sa faci iarna sau vara. Taci. Eu zic sa iti controlezi iesirile astea , daca tot sustii mare si tare ca esti inteligent si ca te afli pe un forum de chitaristi. Cred ca ti-ar prinde bine o pauza de cateva zile sa te racoresti pentru injurii si atac la persoana. Edited June 20, 2013 by Deenman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winston Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 E loc pentru o comparatie cu papusi gonflabile daca poate cineva sa contribuie cu detalii din experienta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Eu zic sa iti controlezi iesirile astea , daca tot sustii mare si tare ca esti inteligent si ca te afli pe un forum de chitaristi. Multumesc pentru sfat. Pai tu care ziceai ca trebuie sa exersezi in picioare etc...etc...cum poti sa imi demonstrezi ca plasticul ala nu te face sa iti ''formezi mana'' gresit? Cand ai o chitara in mana e un intreg sistem, daca tragi de grif, automat se misca si corpul chitarei. Pozitia corecta nu e doar cea a mainii pe grif ci e vorba de toata pozitia corpului fta de chitara. Chestia aia e doar o jucarie scoasa pe piata ca sa faca niste destepti, bani, in rest nu te ajuta, de aceea am facut analogia cu masturbarea, te ajuta doar psihic si crezi ca e bine pe moment. Dupa asta cand pui mana pe chitara, vezi ca treaba nu e chiar asa. Daca nu ai un lucru nu inseamna ca nu poti sa aplici logica elementara analizand vizual obiectul, in meseria mea trebuie sa iti dai seama foarte bine de dimensiunile unui corp in functie de un punct de referinta asa ca pot sa analizez un lucru chiar daca nu il am in mana, pe baza proprietatilor vizuale si a datelor detinute. Deca dupa logica ta jucaria aia e buna, e buna pentru tine si atat la fel cum pentru mine e un jeg si atat. Cred ca am explicat mai devreme ca scopul acelui aparat nu e de a iti imbunatati tehnica, ci de a nu o pierde. Eu daca nu pun mina pe chitara mai mult timp, nu mai pot sa cint la acelasi nivel la care eram inainte de pauza. Nu am pus nici eu mina pe el sa stiu exact despre ce e vorba, dar cred ca reuseste sa reproduca senzatia de grif si cred ca e mai bun decit nimic. In orice caz, chitara se simte, nu se analizeaza vizual. Pare-se ca tu, datorita meseriei tale, ai capacitati paranormale. De curiozitate, ce va pun aia in cafea dimineata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 (edited) Se numesc simturi dezvoltate datorita si pentru ca e nevoie. Dupa un timp iti intra in reflex. Un singur sfat si sper sa nu te superi, nu mai face ca lucrurile sa para asa de complicate cand nu sunt. Cum pentru tine e foarte usor sa faci cu 80 la piept iar eu cu 40 intru in depresie, asa si eu am atuurile mele. Edited June 20, 2013 by Les Paul 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Se numesc simturi dezvoltate datorita si pentru ca e nevoie. Dupa un timp iti intra in reflex. Un singur sfat si sper sa nu te superi, nu mai face ca lucrurile sa para asa de complicate cand nu sunt. Cum pentru tine e foarte usor sa faci cu 80 la piept iar eu cu 40 intru in depresie, asa si eu am atuurile mele. Ma rog, hai sa n-o mai lungim ca n-are rost. Concluzia e, ca de obicei, aceeasi: fiecare cu parerea lui. Ma duc sa ma culc, ca mi-e somn. Noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts