GuitarSilviu Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Pret: 0 RON Localitate: Ramnicu Sarat Contact: silviu_Rock_2oo9 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand un cont filelist .ro . Ratie 17.45 plata se face prin reincarcare electronica sau cod (cosmote) Dati un privat si negociem ..ieftin.
'mnezău Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Schimbi cu cont RGC? Fidbec pozitiv, 2000+ postări... Edited May 8, 2013 by 'mnezãu 6
Guest George10 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 dau eu invitatii pe gratis...romanii vand orice, numai bani sa fie
alzayr Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Schimbi cu cont RGC? Fidbec pozitiv, 2000+ postări... Ai grija cui il dai. Nu mi-ar conveni sa fac un schimb cu el din cauza feedback-ului dupa care sa imi iau mare teapa. GuitarSilviu nu o lua personal, nu te cunosc dar ca fapt divers. Bafta! 2
'mnezău Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ai grija cui il dai. Nu mi-ar conveni sa fac un schimb cu el din cauza feedback-ului dupa care sa imi iau mare teapa. De unde ştii că nu l-am dat deja? Poate eu nu mai sunt eu de mult, iar eul ăsta nou nu mai vrea să fie nici el eul meu vechi... 3
GuitarSilviu Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 dau eu invitatii pe gratis...romanii vand orice, numai bani sa fie Ia vezi ..merg invitatiile ? )) Schimbi cu cont RGC? Fidbec pozitiv, 2000+ postări... Feedback*
Razvan S. Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Schimbi cu cont RGC? Fidbec pozitiv, 2000+ postări... Feedback* mai plusez si eu! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 3
alzayr Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 De unde ştii că nu l-am dat deja? Poate eu nu mai sunt eu de mult, iar eul ăsta nou nu mai vrea să fie nici el eul meu vechi... 1. Era doar un fel de a avertiza 2. Un om normal nu ar face asta. Dar ma rog, fiecare cu prioritatile lui.
'mnezău Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 1. Era doar un fel de a avertiza 2. Un om normal nu ar face asta. Dar ma rog, fiecare cu prioritatile lui. Voi atât de proşti sunteţi şi în viaţa de zi cu zi, sau e personalitatea pe care v-aţi ales-o în spaţiul virtual? 3
GuitarSilviu Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 1. Era doar un fel de a avertiza 2. Un om normal nu ar face asta. Dar ma rog, fiecare cu prioritatile lui. "UN ON NORMAL? Nu vezi ca asta e divinitate ? Ii e rusine cu numele propriu dce bagati palm face cand l-am corectat pala ..lol de nu sunteti penibili . Comentati frate numai aberatii ...esti interesat suna cauta baga id,daca nu esti dute si joaca mario ,scrie biblia fa alceva. Stergeti drq topicu asta ca nu poate omu sa faca unu calumea ca vine `mnezau dupa wc si are pofta de tastat.
MoraAndrei Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Salut..am si eu nev de unde cont sau inv..platesc dac e nevoie....Multumesc !
Recommended Posts