www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amplificator Full Lampa

Recommended Posts

Posted

Tu mai ţii minte de la ce am plecat sau ai început să vorbeşti şi ai uitat să te opreşti?

Ziceam de valori estetice. Comentariile tale implică că nu ar exista o ontologie a valorilor estetice ci doar instanţe ale unor proprietăţi specifice produselor estetice muzicale, picturale ş.a.m.d.. Ceea ce e, îmi pare rău, ridicol.

Cu alte cuvinte, ai venit să ne spui că pentru a oferi un răspuns alegoriei mele cu creioane trebuie să "înţelegi muzica", whatever the fuck that means.

Posted (edited)

Unitatile valorice apartin domeniilor din care fac parte . Tu vrei sa stabilesti niste referinte , din perspectiva impunerii unor pareri ale tale . Despre creioane discutam in forumuri de grafica.

Problema este ca acele referinte nu au vreo legatura cu subiectul acestui forum si nici macar cu cel al topicului.

Edited by ggg
Posted (edited)

Ti-am spus de la bun inceput ca esti pe un forum gresit . Aici nu se studiaza arta in general. Se discuta doar despre sunete de chitara . Iar experienta individuala este obligatorie , cantatul la chitara neavand gradul de consum care-l presupune , desenul ... de exemplu.

O eventuala discutie despre care creioane albastre sunt mai bune si care sunt diferentele de nuante , ar fi omoloaga subiectului din acest topic .

Deci,deci, ...nu are rost sa discutam despre ignoranta.

Edited by ggg
Posted

Ne poţi spune care dintre cei enumeraţi au oferit teze ce sunt consistente în contextul impus de Gelu (în care nu există valori estetice)?

Mihai! Tu ma faci sa cred ca nu prea citesti ce se scrie aici .

Am scris ca valorile estetice nu sunt universale si ca se pot asocia doar unor domenii . Nu exista criteriu comun de evaluare estetica , atat in pictura cat si in muzica , de exemplu. Cu atat mai mult ar trebui sa nu ignori ca disciplina muzica, contine mai multe alte subdiscipline referitoare la instrumente muzicale.

Guest vladhategan
Posted

serios frate, 6 pagini de commenturi si se continua... eu deja incep sa ma simt prost... o sa raman off topic si nu mai citesc raspunsurile voastre ca deja de pe pagina 4 pana pe pagina 5 iara numa ironii si chestii sa arate care e mai inteligent si care e mai de la mate-fizica. Eu am cerut stergerea topicului sau a comentariilor mele, nu se poate?... mi-i rusine sa intre un chitarist cunoscut de mine aici sa vada ce debitati si voi si eu... stergeti-l sau o sa imi sterg contu poate asa merge, dar prefer stergerea topicului.

Posted

eu deja incep sa ma simt prost...

S-ar putea sa fie o problema de la tine.

chestii sa arate care e mai inteligent si care e mai de la mate-fizica.

Nu te baga cand discutiile se tin intre şalăi in electronica, s-ar putea sa nu pricepi nimic.

Eu am cerut stergerea topicului sau a comentariilor mele, nu se poate?.

Nu, nu se poate.

stergeti-l

Nu se poate.

o sa imi sterg contu

Nu se poate, asta nu e feisbuc si nici acolo nu se poate.

dar prefer stergerea topicului.

Nu se poate.

• Like 3