bbcelrau Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) Felicitari!Se simte talentul ,si munca depusa in slujba muzicii. Edited April 13, 2013 by bbcelrau 1
ggg Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Cum de mi-a scapat topicul asta ! In sfarsit ceva serios . Bravo Florin ! O sugestie : cand imprimi chitara pt armonie nu exagera cu efectul de camera . Mai bine tragi chitara de doua ori . Va avea efectul care-l cauti 2
florinstefan Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Felicitari!Se simte talentul ,si munca depusa in slujba muzicii. Merci! alte piese le poti gasi pe canalul meu de youtube http://youtube.com/florinstefanGuitar
florinstefan Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Cum de mi-a scapat topicul asta ! In sfarsit ceva serios . Bravo Florin ! O sugestie : cand imprimi chitara pt armonie nu exagera cu efectul de camera . Mai bine tragi chitara de doua ori . Va avea efectul care-l cauti Merci de sfat, e un negativ bine facut si inregistarea e facuta in camera, de aceea se aude cu efect natural 1
Squier Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Florin, eu te-am descoperit recent si apreciez f mult ceea ce faci! Excelent! 1
boondak Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Florin, eu te-am descoperit recent si apreciez f mult ceea ce faci! Excelent! Mihai, daca erai mai atent la prezentele trupei Semnal M din ultimii 10 ani l/ai fi remarcat cu siguranta mult mai devreme. Dar mai bine mai tarziu... 1
florinstefan Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Workshop Fender, GuitarShop Cluj-Napoca, 2012 (Alex Kormos - Bass, Ovidiu Hodrea - Drums) 3
finics Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Workshop Fender, GuitarShop Cluj-Napoca, 2012 (Alex Kormos - Bass, Ovidiu Hodrea - Drums) De ce nu-ti faci publicitate ? La acest eveniment as fi venit daca as fi stiut de el. A trecut vremea afiselor pe garduri. Profitati de internet fratilor si faceti-va cunoscuti !
florinstefan Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 De ce nu-ti faci publicitate ? La acest eveniment as fi venit daca as fi stiut de el. A trecut vremea afiselor pe garduri. Profitati de internet fratilor si faceti-va cunoscuti ! Ai dreptate dar reclama s-a facut pe internet si in presa, imi pare rau ca l-ai ratat anul trecut dar anul acesta te astept la un concert de chitara in Cluj (posibil si alte orase din tara) care va fi promovat peste tot
finics Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Daca voi afla in timp util cu siguranta o sa vin 1
sam Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) Exceptionale majoritatea postarilor de pe YT dpdp al interpretarii. Daca-mi permiti totusi o sugestie... Traim intr-o lume in care calitatea HD (atat audio cat si video) e relativ usor de atins si mai mult decat atat publicul e obisnuit cu asta. Oricat de buni ati fi (si dupa parerea mea sunteti) daca va prezentati cu niste materiale de genul celor doua de mai sus veti avea numai de pierdut pentru ca multi nu vor avea rabdare sa va urmareasca (si pe buna dreptate). Trageti sunetul din mixer, filmati cu o camera oarecare pusa pe un trepied, mixati audio+video la final si veti obtine un material de calitate mult mai bine primit de publicul virtual. O investitie minima cu beneficii maxime. Bafta! Edited June 19, 2014 by sam 1
florinstefan Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Exceptionale majoritatea postarilor de pe YT dpdp al interpretarii. Daca-mi permiti totusi o sugestie... Traim intr-o lume in care calitatea HD (atat audio cat si video) e relativ usor de atins si mai mult decat atat publicul e obisnuit cu asta. Oricat de buni ati fi (si dupa parerea mea sunteti) daca va prezentati cu niste materiale de genul celor doua de mai sus veti avea numai de pierdut pentru ca multi nu vor avea rabdare sa va urmareasca (si pe buna dreptate). Trageti sunetul din mixer, filmati cu o camera oarecare pusa pe un trepied, mixati audio+video la final si veti obtine un material de calitate mult mai bine primit de publicul virtual. O investitie minima cu beneficii maxime. Bafta! Ai mare dreptate, teoretic se pot face investitii minime, dar uneori posibilitatile reale sunt pline de dificultati in special in Romania .
unknownjoe Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 misto video-uri florin.. dar mai multa promovare online nu strica niciodata, cum a sugerat si #finics 1
varu' maftei Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Super, unul din chitaristii mei preferati din Romania ! 1
Posho Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A, in sfirsit stiu si eu cine e chitaristul pe care-l birfesc de multa vreme! Ca prea mi-ai placut inca de la prima auditie acum nu mai stiu citi ani, sa fie 10. Felicitarile mele! 1
Recommended Posts