Silviu_i Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Salut.Cu ceva timp in urma am facut un targ cu domnul Sorin, userul @sorin65 de aici de pe forum, din care m-am ales cu o pedala Vox, modelul precizat mai sus, handwired, construit de dansul.Am discutat, i-am explicat ce imi doresc, zis si facut.Domnul Sorin mi-a construit un wah cat se poate de vintage, asa cum l-am cerut, plus niste mici modificare, pe ici pe colo propuse de dansul si anume doua semireglabile, unul pentru gain (mareste output-ul, ofera un boost fata de nivelul la care se afla tonul cand pedala nu este activa) si unul pentru reglarea Q-ului, acesta fiind frustrarea mea la pedala anterioara.Ce sa mai spun.Nu mai am ce, decat ca omul a facut o treaba pe cinste, piesele folosite sunt de calitate, zic eu, care nu ma pricep cine stie ce, superioara.Pedala are un feel foarte vintage, este construita foarte bine ca si celelalte pedale construite de domnul Sorin.Cine a mai facut afaceri cu dansul stie despre ce vorbesc si imi poate da dreptate.Pedala imi place foarte mult, asa ca am facut cateva sample-uri si poze pentru a va lamuri mai bine! P.S:Cu ocazia inaugurarii pedalei, m-am decis sa cant ceva ce nu am mai cantat de multa vreme, ceva ce probabil nu m-a auzit nimeni cantant, una din piesele in care tin minte ca era un wah wah...(this should be fun) Wah Wah Les Paul Clean.mp3 Wah Wah Les Paul Dirty.mp3 Wah Wah Strat.mp3 Wah Wah Strat Clean.mp3 Wah Wah Strat Dirty (Voodoo Child).mp3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Suna excelent! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 - Scuze pt off topic ! Tot ce conteaza e ca esti multumit de wah. Mi-am comandat si eu un wah... la mine si... suna asa : sau - i-am adaugat octavia (tot facut acas'), inductanta e tot.... de casa si....n-are potentiometru deci 0 ciriieli in timp, n-am postat decit pt a auzi si alt wah "facut" cu care eu imi fac treaba p'acasa. - Spor la cintari cu noul wah ! Imi place primul sample.Suna interesant octavia.Ce riff canti acolo, ca nu stiu de unde sa-l iau...este ceva sau seamana cu ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 I highly approve of your fetish for vintage . *insert imaginary brofist* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 I highly approve of your fetish for vintage . *insert imaginary brofist* Hahaha, I'm glad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 Cam asa suna live! https://soundcloud.com/silviuiliescu/vox-custom-handwired-wah-wah-by-layla-delilah Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Sorin(daca intri pe topic), ce bobinuta ai folosit in ea? si de asemenea cum se compara cu aia originala? Control de bandwidth ma gandeam sa-i fac si eu alei mele, dar imi e tare lene, plus ca suna prea bine de la mama ei ca sa ma apuc s-o modez. Ma rog, mereu se poate mai bine, aici intervin piticii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 (edited) bobina are doua infasurari - ceva ca un humbucker, sa nu " prinda" vreun zgomot aiurea. in plus e ecranata. deobicei cand calci wahul pana jos, partea metalica a pedalei coboara prea mult si se apropie de bobina, asa ca la pedalele normale se aude cateodata un zgomot deranjant. potentiometrul este icar taper - cel mai scump de pe musikding - cca 45eur. condensatoarele se vad.... ala negru fix de 4 micro e mai scump ca toate componentele dintr-un wah normal - dar nu e vb despre asta, chiar face diferenta in sunet, felul in care face wow. cabluri ecranate peste tot, cose etc la tranzistoare am selectat gramezi - cred ca m am oprit la bc248B sau 174b, nu mai retin. sunA organic, nu schimba basii cand esti in distors etc Edited June 13, 2014 by sorin65 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Deci bobinutza e homemade brew...mai ai notate undeva caracteristicile? sau ai avut in vedere un Halo, ceva? deobicei cand calci wahul pana jos, partea metalica a pedalei coboara prea mult si se apropie de bobina, asa ca la pedalele normale se aude cateodata un zgomot deranjant Eddy currents? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 (edited) nu le mai am ) a fost facut cam la nimereala, trial and error si nu e genul meu. dar am tinut cont de niste chestii oricum, lua prea mult timp, asa ca la altele dupa, am ales sa pun un fasel rosu si unul galben, comutabile, ambele ecranate. Edited June 13, 2014 by sorin65 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 chiar face diferenta in sunet Sunt curios cum ai ajuns la concluzia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 57, copiaza toataa propozitia. ... face diferenta in sunet, felul in care face dinsa WOW. sau uau. sau ua. etc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Pai ce altceva putea sa afecteze, felul cum suna pe bypass? Eu te intreb in ce fel ai facut comparatia cu alte condensatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts