viobio Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Donez unui pasionat de constuctii electronice,o pereche de masti pentru JCM800-2203,le dau cuiva care nu e afectat ca a iesit scrisul putin decalat la o mufa de intrare gratis,moca,degeaba,fara bani primul venit primul servit 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 ce fain ar fi daca s-ar potrivi mie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar whisper Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 E musai sa fie un marshall in ele:))? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 cati centimetri are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 (edited) vor ajunge la userul claudiumetal11,astept datele de livrare pe privat,platesti transportul fiecare donstruieste ce doreste,nu e treaba mea ce amp construieste "le iau eu,oi incerca sa fac cv de genu...am cv acas si poate iese" mesajul primit pe privat,aproape instantaneu dupa ce am postat eu nu va necajiti,fac curat in "bunker" mai am niste fete de donat,o sa anunt tot pe aici Edited March 11, 2013 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar whisper Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Astept nerabdator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) vor ajunge la userul claudiumetal11,astept datele de livrare pe privat,platesti transportul "le iau eu,oi incerca sa fac cv de genu...am cv acas si poate iese" mesajul primit pe privat,aproape instantaneu dupa ce am postat eu wow... chiar nu mai exista bun simt deloc din parte generatiei acesteia? Sunt sigur ca sunt pe forum persoane care intradevar ar avea nevoie si ar folosi asa ceva pentru a-si construi/gazdui un amplificator, nu sa-si depoziteze mucii de prebubescent in ea... Edited March 11, 2013 by Cryptopsy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 poti sa le iei...vad ca ma jignesti cam mult cryptopsy.....eu nu mai iau mastile ca am niste probleme groaznice in familie Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 in pana mea ... tu nu le mai vrei?? ok le dau altcuiva ajung la primul care posteaza incepind de acum,sa fie din Bucuresti!!! start Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) Daca nu s-a dat ma intereseaza.Ar putea ridica pachetul sora mea din Bucuresti.Se poate? Edited March 12, 2013 by Septi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 (edited) @ claudiumetal11 N-am nimic cu tine personal, Claudiu, chiar am o parere buna despre tine avand in vedere pasiunea ta la varsta asta, cand altii bat mingea sau sparg seminte, dar trebuie sa realizezi ca nu poti sari la orice oportunitate de profit cand altii chiar au nevoie de masca, si au interes/cunostinte/ambitie sa-si construiasca singuri ampurile. Intradevar, fiecare generatie are impresia ca e superioara celeilalte, but you guys take the cake. @ viobio iti multumim pentru initiativa si sper sa ajunga mastile la cineva care intradevar ar avea nevoie de ele. Edited March 12, 2013 by Cryptopsy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 @ claudiumetal11 N-am nimic cu tine personal, Claudiu, chiar am o parere buna despre tine avand in vedere pasiunea ta la varsta asta, cand altii bat mingea sau sparg seminte, dar trebuie sa realizezi ca nu poti sari la orice oportunitate de profit cand altii chiar au nevoie de masca, si au interes/cunostinte/ambitie sa-si construiasca singuri ampurile. Intradevar, fiecare generatie are impresia ca e superioara celeilalte, but you guys take the cake. @ viobio iti multumim pentru initiativa si sper sa ajunga mastile la cineva care intradevar ar avea nevoie de ele. Man,sa sti ca eu nu le mai iau Cine le ia,sa le foloseasca sanatos,eu nu mai pot sa le iau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Daca nu s-a dat ma intereseaza.Ar putea ridica pachetul sora mea din Bucuresti.Se poate? sa ma contacteze la 0724156363 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ok!Multumesc frumos. O sa va contacteze maine, daca nu e prea tarziu sa mearga dupa el.E ok asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Ok!Multumesc frumos. O sa va contacteze maine, daca nu e prea tarziu sa mearga dupa el.E ok asa? sa ma sune pina in ora 16 sau dupa 18 miine mai pun doua perechi de fete ,pentru doua ampuri doritorii sa fie din Bucuresti sau cu persoane de contact sin Bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 (edited) sa ma sune pina in ora 16 sau dupa 18 miine mai pun doua perechi de fete ,pentru doua ampuri doritorii sa fie din Bucuresti sau cu persoane de contact sin Bucuresti cum am promis ieri,mai donez doua perechi de fete conditiile sunt mai sus Edited March 13, 2013 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Au ajuns in seara asta la sora mea!Multumesc frumos , tot respectul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts