qwertyuiop Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Am sa insir putin povestea ca lucrurile sa fie clare. Asadar: Un prieten si-a cumparat de curand un bass nou si deci a trebuit sa-si puna strapul de pe bassul vechi pe cel nou. Strapul insa este unu dintr-un material extrem de rigid asa ca pentru a-l pune pe bassul nou, a desurubat acele inele si apoi le-a pus la loc. Problema este ca gaura in lemn s-a cam distrus la unul dintre ele si surubul iese, nu mai tine sub nici o forma. Practic nu prea mai exista filet in gaura aia. Vreo solutie pentru o astfel de problema? Multumesc anticipat.
Pacman Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 (edited) Un surub mai mare Sa largeasca gaura si mai mult? (nu va ganditi la prostii.. ) Fa faza cu scobitorile, este cea mai buna varianta. Umpli toata gaura cu scobitori si dupa insurubezi butoanele de strap. Ai grija sa insurubezi surubul drept, altfel se duce dracu tot... Spor. Edited March 10, 2013 by Pacman
EugenRo2001 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Preferabil sa pui si ceva adeziv cu scobitorile alea, dupa ce se intareste tai capetele ramase, dai gaura cu diametrul cat tija surubului nu cat varfurile filetului si gata. 1
qwertyuiop Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Multumesc frumos baieti. Incerc si vad ce iese. M-am mai gandit eu in loc de chibrituri sa invelesc surubu' intr-o panza sau ceva de genu' asta.
ramurel Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Multumesc frumos baieti. Incerc si vad ce iese. M-am mai gandit eu in loc de chibrituri ... Păi, dacă n-ai chibrite, cumpără-ţi o brichetă ! ... Se ştie !... Un surub mai mare Doi piraţi în luptă : - Ai un cuţit mişto în spate ! Lasă-mă să-l scot ! - Nu-l scoate, că curge sânge ! - Las' că bag altu' mai mare ! Îmi cer mii de scuze pentru offtopicul total... M-am gândit că deja s-au dat răspunsurile potrivite, în posturile de mai sus, deci... M-a amuzat faptul ca n-are omu' nişte chibrite şi... Adevărul e că nici scobitorile din ziua de azi nu mai sunt ce erau odată... .
Recommended Posts