GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Sper ca am ales bine locul unde sa postez ..daca nu Cosu sau Razvan mutati unde e locul Caut si eu asa ceva unde as putea gasi ? un link ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviusnop Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Eu am luat de pe Magazinul de muzica ala din ploiesti. http://www.magazinuldemuzica.ro/Capace-de-Doza-_-c732.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Cred ca au si Guitar Shop. Albe au sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Ma intereseaza ceva rosu / verde Alb le dau cu corector =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Cred ca am eu ceva colorate, parca rosii, dar nu stiu daca am 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Pentru că am senzația că te-ai putea răzgândi repede: http://www.droetker.ro/carmin/#home 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Cred ca am eu ceva colorate, parca rosii, dar nu stiu daca am 3 daca poti sa arunci un ochi .. Vreau 2 humburckere sa le fac negru / rosu Pentru că am senzația că te-ai putea răzgândi repede: http://www.droetker.ro/carmin/#home =))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Ai postat capace de single coil și acum zici că vrei pentru humbuRckere? Blackthorn s-a referit la capace single coil. HumbuRckerele nu le poți schimba. Ar însemna să le dezbobinezi. Nu cred că îți dorești asta. Sau poate da? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 dar dece asa manopera complicata este ? si nu cred ca e vb de tot capacu ci doar partea superioara exact ca in poza .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 http://www.inlaystickers.com/servlet/the-Pickups-fdsh-Humbucker%2CSingle/Categories Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Pai daca vrei sa pui doar partea de sus de ce nu pui autocolant si e ieftin+usor de luat jos daca te saturi+ai ce culori vrei tu. Edited March 2, 2013 by Septi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Decat sa cumperi de pe net..cauti modelul care il vrei..si te duci la o firma care produce autocolante sau de astea..si iti faci cate vrei si ce culori vrei mult mai ieftin decat pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 La un humbucker nu ai cum sa schimbi doar partea de sus pentru ca plasticul ala e cu totul. Asa: http://music-electronics-forum.com/attachments/18620d1338342830-open_bobbins.jpg Exista pe ebay niste stikere care sunt decupate dupa forma coilurilor si pe care doar le aplici.Asa ai avantajul ca atunci cand te plictisesti le dai jos si gata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Poi asa zi omule. Cum au spus si baietii de mai sus, autocolantul e raspunsul. Asa mi-am facut si eu dozele Squierului (intre timp le-am dat jos). Te duci la cineva sa-ti faca autocolantul si ii ceri si o bucata mica de folie de transfer. Te invat eu cum sa le aplici fara sa dai jos corzile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Pai daca vrei sa pui doar partea de sus de ce nu pui autocolant si e ieftin+usor de luat jos daca te saturi+ai ce culori vrei tu. O faceam de mult daca era asa simplu de decupat de retusat si finisat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Ti le fac baietii unde exista scule pentru asa ceva in cateva minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Daca-mi dai cotele exacte ale dozei si centrul magnetilor, iti pot face desenul si te duci cu el la o firma de publicitate. Cam asa trebuie sa arate schita ta numai ca ce este in desen sunt doze single-coil ce lle-am pus eu una langa cealalta. L.E. si latimea dozei, scuze. Edited March 2, 2013 by impaiatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest George10 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 cel mai bine sa lipesti autocolant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 sa vadem ce iese 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Foarte bine facut. Ce program ai folosit? Mi se pare ca deja sunt inutil. Oricum, am facut desenul si iti dau pe privat un link de transfer. Eu am pus in fisier 6 buc (pt. trei humbuckere) dar cei care-ti taie iti pot face cate vrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminStefan Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Foarte bine facut. Ce program ai folosit? Mi se pare ca deja sunt inutil. Oricum, am facut desenul si iti dau pe privat un link de transfer. Eu am pus in fisier 6 buc (pt. trei humbuckere) dar cei care-ti taie iti pot face cate vrei. Poti sa imi dai si mie link-ul te rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Poti sa imi dai si mie link-ul te rog? Vine acum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Daca rezolvam ceva o sa va dam si voua printr-un plic ca ati fost de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts