Popular Post florin_cerbu Posted February 12, 2013 Popular Post Posted February 12, 2013 Am refacut o improvizatie postata acum o luna , am tinut cont de sfaturile voastre si uite ce a iesit : http://www.youtube.com/watch?v=e1Y8QQnyVvQ 11
toni_schaller Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 E super fain ! Pentru varsta ta canti foarte bine ! succes in continuare si toate cele bune 1
Septi Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Super misto! Un copil foarte talentat ! Tine-te de treaba si o sa ajungi departe. 1
Sympthom Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Foarte bine dar ce nu inteleg eu de ce scrii la titlu " la 10 ani " . Da , pentru varsta ta e chiar foarte bine , dar nu stiu , imi suna a lauda de sine.. In fine , suntem aici pentru chitara nu pentru altceva. O intrebare , ai avut profesor de chitara ? Doar curiozitate ! In rest super fain ! 4
florin_cerbu Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 da fac cu un profesor chitara de 3 ani
ramurel Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Foarte bine dar ce nu inteleg eu de ce scrii la titlu " la 10 ani " . Da , pentru varsta ta e chiar foarte bine , dar nu stiu , imi suna a lauda de sine.. Probabil tatăl lui o fi fost implicat în deschiderea topicului ... Dacă mă gândesc bine, eu, în locul lui, aş fi pus şi în priză titlul, să beculească cu neon, dacă al mic al meu cânta aşa la 10 ani Mişto ! . 3
florin_cerbu Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Intr-adevar , nu Andrei a deschis topicul ci eu ( tatal lui ) si nu fac asta ca sa ma laud cu ceva neaparat ci sa invatam cate ceva de la cei care chiar stiu sa cante la chitara . Asta mic nu este Mozart dar ii place sa cocheteze cu improvizatia chiar daca poate sa o faca doar in Am si asta doar pt ca ii place mult Gary Moore . misto, felicitari. ala e un start YM? Da ...este un YM
mike_KidLazy Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Tare! Se vede ca-ti place chitara si te tii de treaba. Bafta in continuare, tine-o tot asa! 2
karpi Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Foarte fain este pe drumul cel bun ! .Am revazut acest video cu bucurie caci iata totusi mai vin chitaristi din spate ! Data trecuta nu am ajuns sa scriu un review deoarece oana am reusit sa ma inscriu a disparut topicul apoi am fost chemat la o urgenta dupa care m-am luat cu altele . Mai mare chitara decat el ! Felicitari ! 2
Recommended Posts