ValeChitara Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 carcasa nu cred ca o sa ajung la un pret prea mare. Depinde ce consideri ca inseamna pret mare, sa nu iti imaginezi ca o sa gasesti carcase de metal la cativa lei..., sunt destul de scumpe, ba chiar reprezinta o parte importanta din costul total al pedalei. (In Bucuresti o carcasa de metal, potrivita pentru o pedala, costa in jur de 50 lei) Tot carcasa necesita cam cel mai mare volom de munca, partea electronica e de 2 bani (la figurat vorbind), depinzand de complexitate, poti sa termini de la 30min la 2ore..."Greul" in realizarea proiectelor de acest fel este partea mecanica. 1
Velicu Radu Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Am mentionat in postu anterior ca am carcasa. Pentru mine aia e partea simpla. Am mai realizat carcase pentru montaje electronice dar nici odata nu m-am ocupat de partea electronica.
Velicu Radu Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Vinde/doneaza cineva o lampa 12ax7a? Am reusit sa o sparg pe a mea
sorin65 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 intra pe elforum.ro, la vanzari si cauta 6N2P... e echivalenta cu ECC83, gainul ceva mai mic. legi filamentul intre 4-5, iar pinul 9 la masa. e 8-9 lei / bucata.
Liviu.Pop Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Man, ia un Bulldog Distortion VOX tare de la mine, pe lampa. E mai scump dar nu mai ai treaba. Il las la 400. http://forums.rgc.ro/topic/79879-vox-cooltron-ct-01ds-bulldog-distortion/page__fromsearch__1
Velicu Radu Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 (edited) Este un distors mult prea puternic pentru modul in care vreau sa il folosesc eu dar multumesc de oferta Edited January 27, 2013 by Velicu Radu
Recommended Posts