ohamoha Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Salut. In primul rand va rog luati in considerare ca sunt nou in domeniu. Am atasat poze cu chitara in cauza. I-ar trebui niste cheite si niste corzi. Mecanismul de la cheite pare in regula. Am fost la guitar shop (Eroilor/Bucuresti) si mi-au spus ca nu ma pot ajuta. Unde as putea gasi niste cheite potrivite si care ar fi cea mai buna modalitate sa le montez? Vad ca aceasta chitara foloseste trei corzi de metal si trei de nylon. N-am mai auzit de asa ceva. Exista astfel de seturi? Unde as putea gasi? Daca aveti alte sfaturi, va rog. Multumesc.
cookieznvodka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 defapt sunt toate din nylon numa primele 3 au un strat de bronz ( cred ) si cheite se pot gasi la magazine de muzica, nu e imposibil de greu de "resuscitat" 1
CernoBill Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 sunt 3 corzi de nylon si 3 metalice, cu miez textil (matase?). gasesti la orice magazin de instrumente muzicale.
George M. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Chei pentru chitara clasica si corzi pentru chitara clasica. Asta la o cautare in viteza, daca mai sapi s-ar putea sa gasesti la un furnizor mai apropiat.
EugenRo2001 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Din postul tau pare ca nu ai umblat pana acum cu o chitara clasica. Pe langa ce ti-a recomandat George, iti recomand sa cauti pe Youtube un tutorial despre cum se pun corzile de clasica. De exemplu: 2
Radu Burcea Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 http://magazinulrapsodia.ro/chitare/accesorii-piese/mecanism-aurit-chitara-corzi-nailon Cheite,in Bucuresti. 1
ohamoha Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Am reusit. N-a fost greu dupa ce am gasit cheitele. E fain ca sunt standard. Multumesc de recomandarea filmuletului EugenRo2001.
Recommended Posts