gtrmike Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Oferta in acest weekend http://www.waves.com/lp/black-friday/louder.html?ref=ga&gclid=CP3u8dSL6LMCFYJP3godWGoAwQ
ramurel Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 "Due to overwhelming demand, our servers are running at maximum capacity. Therefore, your OneKnob Louder free serial number has not yet been created. Another email containing your OneKnob Louder free serial number will be sent to you within 48 hours. We apologize for this inconvenience." Tu ai primit link de download şi link de free serial pe e-mail ? .
Guest Cristian Antonesei Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 neah, nici eu nu am primit.
gtrmike Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 (edited) Si eu inca mai astept... Edited November 24, 2012 by gtrmike
Radu Burcea Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Trece weekendu' pana ne trimit aia ce trebuie..
gtrmike Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) Ha! Probabil ca asta e si ideea, sa ne aibe in bazele lor de date si... cam atat. Edited November 25, 2012 by gtrmike
ramurel Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Moaşe-ta pă gheaţă !... Data viitoare verifică întâi... .
ramurel Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Oferta in acest weekend Ok ! Mi-a venit mailul... Şi ţie probabil... Aştept întîi să-mi spui tu ce ai rezolvat ! Baftă ! .
vektor Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Puteati sa intrebati intai, va spuneam de la inceput. Va vine un mail in care va cer/pun sa va faceti cont la waves.
gtrmike Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Nu aveam cum sa verific, cat timp nu sosise decat confirmarea... Multumesc de... "aprecieri"... am renuntat din aceasta clipa si la acest tip de relationare. Si da, mi-a sosit mail-ul abia azi... Distrati-va voi...
ramurel Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ei, na, asta-i bună... Lasă, lasă... Nu fă tu pe supăratu' !... Supărat ar trebui sa fiu eu, nu tu... Dacă pui un link, răspunzi pentru informaţie ! Sau, scrii "uite, am primit o ofertă pe mail, nu garantez pentru ea, m-am gândit să vă şărui" Am trimis mail, a venit ieri codu' lu' peşte, am dat click şi când am văzut şi ce de date vrea şi, nici "OneKnob" ăla nu-i nicăieri, am zis ca te las pe tine să testezi şi apoi vedem... De obicei nu dau click pe linkuri fără explicaţie de la oricine, dar te mai văzusem pe-aici, am văzut că a gajat şi SLOW, cu un like, pentru informaţie, mi-a plăcut reclama şi-am zis că e o chestie misto, hai s-o folosim... Am muscat, să-mi fie de bine... Da' măcar fii bun şi nu fă pe Coana Chiriţa ultragiata, ca n-ai de ce... .
gtrmike Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Nu fac, dar nici nu inteleg atitudinea asta. Pana la urma a fost o informatie exacta, am primit, mai tarziu, dar functioneaza. M-am grabit sa transmit, pentru ca expira oferta... Insa ca sa evit "supararile" renunt sa mai share-uiesc asemenea info. Atat.
Recommended Posts