www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sistem Wireless Ieftin

Recommended Posts

Guest dobrin83
Posted

Sistem wireless ieftin cu doar 50 de lei :)

Merge decent la radio-ul din masina.

E doar asa de amuzament, nu-i calitate, dar daca vrei sa te plimbi prin padure sa canti la electrica merge:)

Pe transmitatorul FM scrie ca merge la 5 metri da' afara merge si la 40-50 doar ca daca te indepartezi prea mult are delay.

http://www.youtube.com/watch?v=r78HhzngAMM

Guest dobrin83
Posted

Trecea unu' cu caruta pe-acolo, se uita ceva de genu: Chiar ca-s fenomene stranii in Padurea Baciu, asta canta singur in padure pe frigul asta =)))))))))

Guest dobrin83
Posted

Eram cu gluga pe cap ca era un vant si un frig de de numa, mi-erau si inghetate mainile :). Si eram curios la ce distanta merge si pe strada era cam cocalaresc :)

Guest dobrin83
Posted

Gasesti la Altex. Se cheama FM Tuadia Voice, e singurul loc unde am gasit in Cluj, 59 de lei.

Am cautat si la Domo si la Media Galaxy si aveau doar de-alea de se incarca la bricheta la masina. Ce am eu se incarca cu incarcatorul de telefon ( mini USB).

S-ar putea sa mai aiba la Germanos sau la Orange, poate ai noroc, doar pentru telefoane sunt facute nu pentru chitara :)

Guest dobrin83
Posted

Da, in unele state ( Canada, Australia parca) sunt interzise.

De exemplu daca-l atasezi la telefon si mergi intr-un magazin unde merge un post de radio la care ii stii frecventa setezi modulatorul pe aceeasi si pui Lamb of God de pe telefon de fac infarct cumparatorii =)))))))))))))

Al meu are frecventa in banda 88-110 ( deci exact ca radiourile comerciale)